HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ύστατο χαίρε από πλήθος κόσμου στο Θανάση Φραντζή

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρα, προκειμένου να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον αε...


Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρα, προκειμένου να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον αείμνηστο πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία 58 ετών από ανακοπή καρδιάς την Τετάρτη 4 Μαρτίου το μεσημέρι, ευρισκόμενος στην γενέτηρά του τον Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων
Απαρηγόρητοι τα παιδιά του Μαρία και Δημήτρης Κογιάς και Νίκος Φραντζής, οι γονείς του, π. Νικόλαος και Μαρία και τ αδέλφια του Γεωργία, Γεώργιος, Ιωάννης και Παναγιώτης.  
Συγκινητικά ήταν τα μέλη των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου, όπου με παραδοσιακές στολές, στάθηκαν δίπλα από το φέρετρο, ως φόρο τιμής στον ακούραστο εργάτη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και δημιουργό αυτής της μεγάλης οικογένειας που στηρίζει χρόνια τώρα την παράδοση του τόπου μας.
Ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος και πολλοί φορείς από τους οποίους διακρίναμε μεταξύ άλλων τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο, το Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, το Δήμαρχο Καλαβρύτων Γεώργιο Λαζουρά, τους πρώην βουλευτές Θανάση Παπαδόπουλο, Θανάση Νταβλούρο, Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, Νίκο Τσούκαλη, τον πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δήμο Βαρβιτσιώτη, το επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ε. Γεώργιο Κοσμά, το πρώην Νομάρχης και τ. Βουλευτή Δημήτρη Κατσικόπουλο, το Πρόεδρο της ένωσης θυμάτων καλαβρυτιτινού ολοκαυτώματος Χαρίλαο Ερμείδη, το Πρόεδρο των Καλαβρυτινών Πειραιά Αθανάσιο Χρονόπουλο, τον Προεδρο των Κερτεζιτών Αθήνας Νικόλαο Κωνσταντακόπουλο, τον επίτιμο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Νίκο Σακελαρόπουλο, δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων και Πάτρας, εκπροσώπους όλων των καλαβρυτινών συλλόγων Πάτρας, σύσσωμο το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας, και τα μέλη των χορευτικών του συλλόγου, το  πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννη Μάκκα, τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Πανταζάτο, τον Γεώργιο Γκλαβά, τον Γεώργιο Αγγελόπουλο την Τασία Μανωλοπούλου, Γεωργία Ντάτσικα, Σπύρο Πολίτη, Στάθη Κεραμιδά, Τρύφωνα Φωτόπουλο, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, Θανάση Παλούμπη, εκπροώπους συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και πολλούς άλλους.
Επικήδειους εκφώνησαν ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο Αντιπρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας κ. Παναγιώτης Κωστόπουλος και ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς.
Η ταφή έγινε στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας στον Άγιο Μηνά.


Συλλυπητήρια μηνύματα δημοσιεύθηκαν στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από:
Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐαςκ. Κανελλοπούλου
Βουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη
Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο
Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά
Δήμαρχο Πάτρας κ. Πελετίδη
Παγκαλαβρυτινή Ένωση
τ. Βουλευτή Ν.Δ. κ. Αθανάσιο Νταβλούρο
Ενωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος
Σύλλογο Καλαβρυτινών Πειραιά
Σύλλογο Σειραίων
Σύλλογο Λεχουριτών - Κερασοβινών
Σύλλογο Κλειτορολευκασίων Πάτρας
Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας
Σύλλογο Δρυμοτών
Σύλλογο Γουμενισσας
Σύλλογο Σοποτινών
Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας
Σύνδεσμο Καμενιανιτών, Δροβολοβιτών, Δεσινιωτών
Σύλλογος Σκεπαστού
Σύλλογο Κερτεζιτών Αθήνας
Συλλογο Κερτεζιτών ο Στριφτόμπολας
Σύλλογο Λειβαρτζινών Αθήνας
Σύλλογο Λειβαρτζινών Πάτρας
Επίτιμο Πρόεδρο Π.Ε. κ. Κοσμά
πολιτευτή Ν.Δ. κ. Γιαννακόπουλο
Θεόδωρο Θανόπουλο

Ψήφισμα Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.