HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αθ. Γιαννακόπουλος για την απώλεια του Αθ. Φραντζή

Η αιφνίδια απώλεια του Καλαβρυτινού συμπατριώτη μας, Θανάση Φραντζή, Προέδρου των Χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, δημιου...

Η αιφνίδια απώλεια του Καλαβρυτινού συμπατριώτη μας, Θανάση Φραντζή, Προέδρου των Χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στην μετάδοση της ιστορίας και της παράδοσής μας, στα ήθη και τα έθιμα της περιοχής μας.
Υπήρξε από τα σπάνια σύμβολα Καλαβρυτινού πατριώτη, που αναδείκνυε τον τόπο μας με πρωτοποριακές δράσεις και ενέργειες, όχι μόνο στο Πανελλήνιο, αλλά και παγκοσμίως.
Με τις καινοτόμες ιδέες του πρόβαλε την περιοχή μας, με τις χορευτικές εμφανίσεις και με άλλες εξαιρετικές και ιδιαίτερα εντυπωσιακές δράσεις, συνέβαλε ώστε τα Καλάβρυτα να γίνουν ευρέως γνωστά, και να αποτελέσουν πόλο έλξης πληθώρας επισκεπτών, συμβάλλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο και στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Αποτέλεσε, την καρδιά της Καλαβρυτινής αξίας, ιδέας και πολιτισμού, και θα παραμείνει σύμβολο του γνήσιου πατριώτη…..!!!!
Εύχομαι, ο διάδοχός του, να είναι ισάξιος, να ακολουθήσει τα βήματά του, και να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον δρόμο που ο αγαπητός συμπατριώτης μας, Θανάσης Φραντζής, οραματίστηκε και χάραξε……….!!!!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του...!!!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…!!!
Θα σε θυμόμαστε για πάντα…!!!

Θανάσης Γιαννακόπουλος
Πολιτευτής Ν.Δ. Αχαϊας
Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών «ο Άγιος Γεώργιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.