HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών, Δροβολοβιτών, Δεσινιωτών για τον Αθ. Φραντζή

Μέσα στο φοβερό χείμαρρο του χρόνου που έρχεται αδυσώπητα ορμητικός και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Οι άνθρωποι, η σκέψη, η φιλοσοφί...

Μέσα στο φοβερό χείμαρρο του χρόνου που έρχεται αδυσώπητα ορμητικός και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Οι άνθρωποι, η σκέψη, η φιλοσοφία, στέκονται εκστατικοί και αδύναμοι μπρος στο μέγα μυστήριο του θανάτου. Μην μπορώντας ν αντιδράσουμε στην απώλεια αγαπημένων μας ανθρώπων με τεράστια προσφορά, όπως ο εκλιπών φίλος και δυναμικός πρόεδρος του «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ». Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, «Μακαρία η οδός ην πορεύεις σήμερον……., αγαπητέ μας φίλε, ξεχωριστέ Καλαβρυτινέ, ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΦΡΑΝΤΖΗ!!!
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του εκλιπόντος Αθανασίου Φραντζή, ενός ανθρώπου που έστηνε γέφυρες για τον πολιτισμό και την ιστορία της Καλαβρυτινής πατρίδας μας.
Ενός προσώπου που ως προέδρου του ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ», είχαμε συνεργαστεί αρκετές φορές στενά, σε θέματα δράσης και πολιτισμού. Παράλληλα εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους δικούς του, αλλά και στον «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ».
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
Για το Δ. Σ. Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.