HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος: Λίγα "απέριττα και λιτά" λόγια για το Θανάση!.

ο κ. Θεόδωρος Θανόπουλος στο μνημόσυνο του Παγκαλαβρυτινού  συλλόγου Πάτρας για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς (Πάτρα 7/12/14) γράφει ...

ο κ. Θεόδωρος Θανόπουλος στο μνημόσυνο του Παγκαλαβρυτινού
 συλλόγου Πάτρας για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς (Πάτρα 7/12/14)
γράφει ο Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος
(Λίγα "απέριττα και λιτά" λόγια για το Θανάση!.. Στη μνήμη του, με εκτίμηση και σεβασμό!!!) ... Προχώρησε το ταξίδι από το χωριό του, που τόσο λάτρευε, στο αιθέριο χωριό τού παραδεισόκοσμου, χωρίς σε κανέναν να το έχει πει, έτσι, αφού ήσυχα το επέλεξε, ξαφνικά κι απρόσμενα, για να συνεχίσει από εκεί επάνω την "όμορφη στράτα της παράδοσης", μπροστάρης, όπως πάντα, μ' ένα λεβέντικο δημοτικό χορό, ατενίζοντας μας, πλέον, κουνώντας τ' άσπρο του μαντήλι, και στέλνοντάς μας το μήνυμα... "συνεχίστε"... από το μπαλκόνι της αιωνιότητας!... Φίλε και πατριώτη Θανάση, όμορφο να σου είναι κι αυτό το τελευταίο σου ταξίδι!!!




Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος
Ο Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος είναι από τα Καλάβρυτα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τ. Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.