HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΕΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Εξαφανίσθηκε ο πρώτος πρόσφυγας που εγκαταστάθηκε στο κέντρο καταγραφής και προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στο κτήριο του ΕΕΣ...

Εξαφανίσθηκε ο πρώτος πρόσφυγας που εγκαταστάθηκε στο κέντρο καταγραφής και προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στο κτήριο του ΕΕΣ στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, πρόκειται για τον 14χρονο Σύριο που έφτασε πρώτος στα Καλάβρυτα την Πέμπτη 27 Ιουλίου.
Ο νεαρός Σύριος, εξαφανίσθηκε χθες το απόγευμα λίγο μετά την έλευση των άλλων πέντε προσφύγων Πακιστανικής καταγωγής που έφτασαν χθες το απόγευμα στα Καλάβρυτα. Το παράδοξο είναι οτι η εξαφάνιση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, δεν δηλώθηκε αμέσως στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύς χρόνος για τον εντοπισμό του. 
Να σημειώσουμε οτι κέντρο καταγραφής και προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στο κτήριο του ΕΕΣ (κτήριο Βουγά) έχει ως επίσημη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας την 1η Αυγούστου και στο κτήριο συνεχίζονται οι εργασίες, παρ όλα αυτά μεταφέρθηκαν 6 ανήλικοι πρόσφυγες (συμπεριλαμβανομένου στον αριθμό και του εξαφανισθέντος)  Σημειώνουμε επίσης οτι από την Πέμπτη 20 Ιουλίου το κτήριο φυλάσσεται από την εταιρεία security "ARGOS".
Οι πρώτοι πρόσφυγες ήρθαν χωρίς καμία αστυνομική παρουσία αφού την όλη διαχείριση των μετακινήσεων είχε υπό την εποπτεία του μόνον ο Ε.Ε.Σ.
Αποκλειστικό Ρεπορταζ
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τροποποίηση της Μορφής του Κέντρου Ανήλικων Προσφύγων - Αφίχθησαν οι πρώτοι ανήλικοι πρόσφυγες

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.