HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταρράκτες του Ταξιάρχη - Το επιβλητικό θαύμα της ΑνωΒλασίτικης φύσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την Άνω Βλασία ακολουθούμε τον δρόμο που διασχίζει το χωριό και σε λίγο μετατρέπεται σε χωματόδρομο. Οδηγούμε μέσα σε ένα σπάνιας ...


Από την Άνω Βλασία ακολουθούμε τον δρόμο που διασχίζει το χωριό και σε λίγο μετατρέπεται σε χωματόδρομο. Οδηγούμε μέσα σε ένα σπάνιας ομορφιάς φυσικό περιβάλλον μέχρι να φθάσουμε στην τοποθεσία με τους καταρράκτες του Ταξιάρχη (περίπου 15' από το χωριό). 
Για να δούμε τους καταρράκτες πρέπει να κατέβουμε τα 100 σκαλοπάτια που ξεκινούν από το ύψος του δρόμου. Εκεί θα δούμε μία πολύ όμορφη εικόνα με καταρράκτες που πέφτουν από τα βράχια σε μία μικρή λιμνούλα και μετά σχηματίζουν ένα ρυάκι που κυλά κάτω από ένα ξύλινο γεφύρι.
Είναι αναμφίβολα το πιο επιβλητικό θαύμα της ανωβλασίτικης φύσης και ένα ελάχιστα γνωστό μυστικό μονοπάτι.
Αναμφίβολα από εδώ θα πέρασε και η Καλλιστώ και όλες οι νύμφες της Άρτεμης και θα λούστηκαν γυμνές στη σκιερή δροσιά. Από εδώ θα πέρασε ο Πάνας με τη δική του οργιώδη συνοδεία μεθυσμένη από τα φοβερά κρασιά της περιοχής, και οπωσδήποτε εδώ ήταν κάποτε το ενδιαίτημα των αερικών και των πλασμάτων της αθώας φαντασίας των Ανωβλασιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.