HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ζωντανό Σκάκι" στα Καλάβρυτα - Μια μοναδική Εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο

Μια μοναδική δράση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα στα Καλάβρυτα όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων. Μια Ζωντα...


Μια μοναδική δράση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα στα Καλάβρυτα όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων. Μια Ζωντανή σκακιέρα με παίκτες μαθητές των Καλαβρύτων ντυμένους με τις παραδοσιακές ενδυμασίες αντιμέτωποι με την πολυ πρωταθλήτρια και κατόχου ρεκορ γκίνες Άννα Μαρία Μπότσαρη σε μια άρτια διοργάνωση από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), και στον γιατρό και ψυχή του ομίλου, Νικόλαο Ραζή ενός Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, σε Συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαβρύτων και υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι  συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί με την μεγάλη τους προσφορά στην κοινωνια των Καλαβρύτων(αλφαβητικά: Θεοδόσης Παναγόπουλος – Χρίστος Φωτεινόπουλος – Θεόδωρος Χαλμούκης)
Την πραγματικά ξεχωριστή δράση «Ζωντανό σκάκι» παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Καβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο υπ. του τμήματος Νεολαίας και άθλησης του Δήμου, Ευθύμιος Τσόβολος, δημοτική σύμβουλοι, καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου Καλαβρύτων και ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, .
Η άκρως ευρηματική πρωτοβουλία του ΣΕΠΟΚΕ αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα των Καλαβρύτων να δίνει το «παρών», αποτελώντας παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Β. Χατζηλάμπρου κλήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Νικόλαο Ραζή να απονείμει μία από τις τιμητικές πλακέτες που δόθηκαν σε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της πόλης για την προσφορά τους στην παιδεία, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε: «Όλες τις φορές που έχω έρθει στα Καλάβρυτα τελευταία, βλέπω παιδιά να παίζουν σκάκι στον πεζόδρομο. Ο Σκακιστικός Όμιλος έχει καταφέρει τα Καλάβρυτα να αγαπούν το σκάκι. Και έτσι “δουλεύει” το μυαλό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δράση κάλυψε τηλεοπτικά και συνεργείο της ΕΡΤ Πάτρας, το οποίο θα στείλει ανταπόκριση για το γεγονός στην ert open – ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.