HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θεόδ. Γ. Σπυρόπουλος χρηματοδοτεί τον δρόμο Δρυμός - Κλείτορας

O  Θεόδωρος Σπυρόπουλος , ποτέ του δεν ξέχασε τα Καλάβρυτα όπου γεννήθηκε, και από την μακρινή Αμερική φροντίζει πάντα να βοηθά και να στηρί...

Θεόδωρος Σπυρόπουλος, ποτέ του δεν ξέχασε τα Καλάβρυτα όπου γεννήθηκε, και από την μακρινή Αμερική φροντίζει πάντα να βοηθά και να στηρίζει τον τόπο του. Μιαν από τις πολλές του δωρεές ειναι και αυτή της χρηματοδότησης του δρόμου Δρυμού - Κλείτορα όπου χρηματοδοτεί το 50% της δαπάνης του έργου.
Ο σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρυτινών σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κ. Σπυρόπουλος τονίζοντας:
  
"Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τoν Θεόδωρο Γ. Σπυρόπουλο τον μεγάλο αυτόν πατριώτη, που με την ανεκτίμητη απλότητα και την αγάπη του προς το χωριό του, χρηματοδότησε το 50% της δαπάνης του έργου που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, βάσει των διαβεβαιώσεων του Δημάρχου. Αφορά τα τεχνικά μέρη σύμφωνα με τη μελέτη που έγινε από τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για το δρόμο Δρυμού - Κλείτορα. Το υπόλοιπο της δαπάνης (50%) θα το καλύψει ο Δήμος Καλαβρύτων. Ένα όνειρο πολλών ετών αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Εκτός από τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο που συνέβαλλε τα μέγιστα, βοήθησε και προσπάθησε αρκετά το μέλος του Συλλόγου, ο Νίκος Νικολόπουλος. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, να προσφέρουν ώστε να γίνονται τέτοια σπουδαία έργα στο χωριό μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.