HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών για οπλοκατοχή και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών και του Έ ...

Συνελήφθησαν, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών και του Έ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 17 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Έ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, κατά τον σωματικό έλεγχο που πραγματοποιούσαν σε φιλάθλους που εισερχόταν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, συνέλαβαν τον 17χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε παράνομα ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ 50 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, κατά τον σωματικό έλεγχο που πραγματοποιούσαν σε φιλάθλους που εισερχόταν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, συνέλαβαν τον 24χρονο διότι κατείχε (6,6) γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το γκλοπ και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.