HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

helmos farm (Κέρτεζη) - Όταν το μεράκι γίνεται παραγωγή!

Πάντα οι φρέσκες ιδέες, η δημιουργία και η τόλμη αποτελούν οδηγό, πόσο μάλλον σε αυτούς τους χρόνους που μας μαστίζει η κρίση, δείχνοντας...

Πάντα οι φρέσκες ιδέες, η δημιουργία και η τόλμη αποτελούν οδηγό, πόσο μάλλον σε αυτούς τους χρόνους που μας μαστίζει η κρίση, δείχνοντας σε όλους μας οτι υπάρχει δυνατότητα. 
Μια τέτοια προσπάθεια είναι και η helmos farm στην Κέρτεζη Καλαβρύτων που δημιούργησε μια εξαιρετική πρόταση με προοπτική.
Η helmos farm είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας έμπειρων ανθρώπων με κοινές ανησυχίες για την παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Έτσι λοιπόν, η helmos farm, αποφάσισε να συνεχίσει την παράδοση ακολουθώντας τα χνάρια των παππούδων μας στην παραγωγή φρέσκων λαχανικών επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, νέο μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες καλλιέργειες αλλά και σε αύξηση της στρεμματικής καλλιέργειας.
Τα αγροκτήματα της helmos farm αποτελούνται από ιδιόκτητες και ενοικιαζόμενες εκτάσεις που ανέρχονται στα 200 στρέμματα, βρίσκονται στην Κέρτεζη Καλαβρύτων σε υψόμετρο 800 μέτρων. Έχοντας λοιπόν την δυνατότητα να παράγουν φρέσκα λαχανικά σε μεγάλες ποσότητες σε συνδυασμό με την γνώση για το αντικείμενο τόσο την θεωρητική όσο και την πρακτική, την εμπειρία τόσων χρόνων, την αγάπη και το μεράκι γι ´αυτό που κάνουν προσφέρουν προιόντα υψηλής αξίας.
Ο στόχος της helmos farm , αφενός είναι να εφοδιάσει την αγορά με φρέσκα λαχανικά απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα, υγιεινά και γευστικά κι αφετέρου να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στις ορεινές αγροτικές περιοχές διαφοροποιώντας την αγροτική ανάπτυξη και οικονομία με εγγυημένα αποτελέσματα. 

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS βρίσκεται πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες και τις προβάλει ευελπιστώντας οτι θα βρεθούν μιμητές.  

Helmos Farm,
Κέρτεζη Καλάβρυτα
E-mail: helmosfarm@gmail.com
Fax:+30 2106984102

Κόντης Κωνσταντίνος
Παραγωγός  
Κινητό:+30 6983509193 
Κινητό:+30 6972940951 
Τηλέφωνο:+30 2692081039
 
Αρβανίτης Ιωάννης
Οικονομικές υπηρεσίες
Λαρίσης 27 Aθήνα  
Τηλέφωνο:+30 2106984102 
Κινητό:+30 6944278715
  

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.