HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AGROTICA Free Products Zone - Πρόσκληση υποβολής προσφορών Αγροτικών προϊόντων

Η AGROTICA Free Products Zone (ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ), μ ετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η 1η διανομή διαφόρ...



Η AGROTICA Free Products Zone (ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ), μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η 1η διανομή διαφόρων αγροτικών προϊόντων, που διοργάνωσε πέρυσι τον Απρίλιο στην Πάτρα, καλεί εκ νέου τους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ να υποβάλουν νέες προσφορές για παντός τύπου αγροτικά προϊόντα. Ευχαρίστως θα γίνουν δεκτές και προσφορές για μη φαγώσιμα παρασκευάσματα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ν’ αναφέρουν τα ακόλουθα στην προσφορά τους:
Ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους, τιμή ανά κιλό, συσκευασία προϊόντων, διαθέσιμη ποσότητα, ημερομηνία παραγωγής και λήξης (όπου απαιτείται), εργαστηριακές αναλύσεις (όπου απαιτείται).
Απαραίτητο ποιοτικό χαρακτηριστικό των προϊόντων πρέπει να είναι η μηδαμινή ανίχνευση υπολειμμάτων χημικών φαρμάκων!

Τέλος παρακαλούνται οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ να επισυνάπτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητά τους (μητρώο αγροτών ή δήλωση καλλιέργειας ή υπεύθυνη δήλωση, κ.λ.π), καθώς και όλες τις απαραίτητες από την νομοθεσία άδειες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην κα Στέλλα Προφυλλίδου στο κιν: 6981646940, καθώς και στο Email: profyllidou@gmx.de και agroticafpz@yahoo.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.