HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πένθος στο Δήμο Καλαβρύτων με τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Καυγά

Σε πένθος βύθισε το Δήμο Καλαβρύτων άλλα και στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Καυγάς , υπάλληλος του Δήμου Καλαβρύτω...

Σε πένθος βύθισε το Δήμο Καλαβρύτων άλλα και στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Καυγάς, υπάλληλος του Δήμου Καλαβρύτων και Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και του εργοταξίου του Δήμου .


Ο Νίκος Καυγάς γεννήθηκε πριν από 56 χρόνια στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων.
Στην Άνω Βλασία τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και Λύκειο στα Καλάβρυτα..
Μετά από σκληρή δουλειά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στα Καλάβρυτα και στην Πάτρα, διορίστηκε, το 1980, Γραμματέας της κοινότητας Άνω Βλασίας, υπηρεσία και λειτούργημα το οποίο άσκησε για 18 ολόκληρα χρόνια μέχρι την συνένωση της κοινότητας (το 1999) με το Δήμο Καλαβρύτων. Η Άνω Βλασία ήταν ο τόπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε, απέκτησε οικογένεια και έζησε. Ήταν ο τόπος που τόσο πολύ αγαπούσε.
Έκτοτε και μέχρι χθες συνέχισε υπάλληλος του Δήμου Καλαβρύτων έχοντας στην ευθύνη του τη λειτουργία του εργοταξίου του Δήμου και του τομέα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, μια ευθύνη και μια αρμοδιότητα, στην οποία ανταποκρινόταν καθημερινά με επιτυχία, εξυπηρετώντας, αγόγγυστα, τους δημότες και τους κατοίκους του ορεινού Δήμου μας.

Ήταν παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Δώρα Οικονόμου και είχε δύο μικρές κόρες, την Ελεάνα και την Κατερίνα, 8 και 6 ετών αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς συντετριμμένος δήλωσε: “Ο Νίκος Καυγάς με το χαρακτήρα, το ήθος και την εργατικότητά του, αποτελούσε λαμπρό πρότυπο δημοτικού υπαλλήλου, που νοιαζόταν για τις ανάγκες και τις αγωνίες των κατοίκων και των κοινοτήτων του Δήμου μας.

Δεν έχασα μόνο έναν αγαπημένο εξάδελφο, έχασα έναν καθημερινό συνεργάτη και άξιο δημοτικό υπάλληλο που έλυνε αποτελεσματικά και γρήγορα, προβλήματα του Δήμου και δίδασκε με το παράδειγμά του.

Ο Δήμος μας, οι συντετριμμένοι συνάδελφοί του, δημοτικοί μας υπάλληλοι, η αγαπημένη μας Άνω Βλασία και όλοι μας γινόμαστε φτωχότεροι.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, γελαστό και μαχητικό και θα παραδειγματιζόμαστε από τη δραστηριότητά του και την προσφορά των υπηρεσιών του στο Δήμο μας”.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει τη Δευτέρα  και ώρα 2:00 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Βλασία.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.