HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

➤Σύλληψη οδηγού για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, απ...

➤Σύλληψη οδηγού για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Στο πλαίσιο αναζητήσεων ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

➤Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 23χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.

➤Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σουδάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου το οποίο ανακαλεί τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και διατάσσεται η σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής (1) έτους, (9) μηνών και (6) ημερών για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 28χρονος  ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.