HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Κωνσταντίνα Παναγοπούλου το 1ο βραβείο στον 5o διαγωνισμό ποίησης

Τους μαθητές που προκρίθηκαν στον 5o διαγωνισμό ποίησης, με θέμα «Εικόνες του τόπου μου», ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιάλειας-Κα...

Τους μαθητές που προκρίθηκαν στον 5o διαγωνισμό ποίησης, με θέμα «Εικόνες του τόπου μου», ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιάλειας-Καλαβρύτων, μετά τις αποφάσεις που έλαβε η κριτική επιτροπή. Για τα γυμνάσια ο τίτλος ήταν: «Ο πλούτος της φύσης του τόπου μου με εμπνέει ποιητικά» και για τα λύκεια: «Ποιητικές πινελιές στον πίνακα της φύσης του τόπου μου». Η επιτροπή αποτελείτο από τη Ζωή Αντωνοπούλου-Τρεχλή (σχολική σύμβουλο φιλολόγων), Λέτα Κουτσοχέρα (ποιήτρια, εικαστικό, πρόεδρο «Ιδρύματος Γιάννη Κουτοχέρα και Λένας Στρέφη-Κουτσοχέρα», Βασιλική Ψυχράμη (φιλόλογο 1ου Γυμνασίου Αιγίου), Ευρυδίκη Μητρογιαννοπούλου (φιλόλογο ΓΕΛ Διακοπτού) και Παναγιώτη Στούρα (οργανωτικό γραμματέα του Συνδέσμου). Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν: το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, του Διακοπτού, των Καλαβρύτων, και των Καμαρών, το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Αιγίου, της Αιγείρας, της Ακράτας, των Καμαρών καθώς και το ΕΠΑΛ Αιγίου. Προκρίθηκαν συνολικά 5 καλύτερες (3 από γυμνάσιο και 2 από λύκειο), ενώ για τη 2η θέση του Γυμνασίου υπήρξαν δύο ισότιμες εργασίες, που παίρνουν και οι δύο βραβείο. Οι διακριθέντες μαθητές είναι οι:
ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ
1ο βραβείο: Παναγοπούλου Κωνσταντίνα (Γυμνάσιο Καλαβρύτων)
2ο βραβείο: Φιλιππάτος Γιώργος και Δημακοπούλου Νικολίνα (3ο Γυμνάσιο Αιγίου)
ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
1ο βραβείο: Φέρρο Κωνσταντίνος (ΓΕΛ Αιγείρας)
2ο βραβείο: Καυκά Μαρία ( 2ο ΓΕΛ Αιγίου)
Ολα τα υπόλοιπα παιδιά θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις συμμετοχής, που μαζί με τα βραβεία, θα τους επιδοθούν σε ειδική βραδιά ποίησης, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το «Διεθνές Ίδρυμα Γιάννη Κουτσοχέρα-Λένας Στρέφη-Κουτσοχέρα», την Κυριακή 6 Μαΐου (7.30μ.μ.) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.