HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δρυμός Καλαβρύτων ευχαριστεί

Ο Σύλλογος των Απανταχού Δρυμοτών, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος, οι κάτοικοι και ο επίτιμος πρόεδρος των Κλειτορολευκασίων Πάτρα...

Ο Σύλλογος των Απανταχού Δρυμοτών, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος, οι κάτοικοι και ο επίτιμος πρόεδρος των Κλειτορολευκασίων Πάτρας ευχαριστούν θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, για την ανταπόκρισή του στο μακροχρόνιο αίτημα του χωριού τους, με την κατασκευή του πρώτου γεφυριού στον αναγκαίο δρόμο 3 χιλιομέτρων Δρυμού - Κλείτορα και τον παρακαλούν πολύ να συνεχίσει το ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωσή του.
Ευχαριστούν, επίσης, και τον ακάματο και αξιόλογο υπεύθυνο επί των έργων της Αντιπεριφέρειας κ. Παναγιώτη Φλωράτο, καθώς και τον δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά, που ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας για το θέμα αυτό, αλλά και για τη βελτίωση του κύριου δρόμου στην είσοδο του χωριού, με διαπλάτυνση, ζητώντας απ’ όλους να βοηθήσουν να αλλάξει η αθλία κατάσταση στα 500 αυτά μέτρα.
Την ευχαριστήρια επιστολή υπογράφουν ο επίτιμος πρόεδρος Κλειτορολευκασίων Θεόδωρος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Δρυμού Χρήστος Καραμπούλης και ο πρόεδρος των Απανταχού Δρυμοτών Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.