HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΤΣ-ΡΟΚ στην Πάτρα ανάμεσα σε Αργυρά και Καλάβρυτα (4-4) ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Προαστείου στην Πάτρα ανάμεσα σε Αργυρά και Α.Ε.Καλάβρυτα μ...

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Προαστείου στην Πάτρα ανάμεσα σε Αργυρά και Α.Ε.Καλάβρυτα με οκτώ γκολ ένα δοκάρι και δυο αποβολές σε ένα ματς που έληξε 4-4.
Ήταν μια δύσκολη αποστολή για τα Καλάβρυτα αφού είχαν πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών. Εκτός των έδω και καιρό τραυματιών Δ.Καλαμαρά, Φάκου και Πολυζωγόπουλου, ο Κωστής Βλάχος δεν είχε σήμερα στην διάθεσή του και τους Παπαγεωργίου, Κουτρουμάνη, Παπαδόπουλο, Μαρή και Σταματόπουλο.   

Το ματς
Στο δεύτερο μόλις λεπτό η ομάδα των Καλαβρύτων είχε δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης σου του Ντάλα απέκρουσε εξ επαφής ο τερματοφύλακας της Αργυράς. 
Στο 5΄λεπτό ΄η ομάδα των Καλαβρύτων άνοιξες το σκορ με τον Γ. Αναγνωστόπουλο. Η ομάδα των Καλαβρύτων κέρδισε φάουλ εξω από την περιοχή, ο Κατεργάρης εκτέλεσε με πάσα στον Γ. Αναγνωστόπουλο, ο οποίος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των αντιπάλων γράφοντας το 0-1.
Τα Καλάβρυτα ήταν καταιγιστικά, με καλή κυκλοφορία και πρώτη στις διεκδικήσεις. Έτσι στο 27΄ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ο Κατεργάρης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας συστημένη την μπάλα στον Δημόπουλο που με εξαιρετική κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Καλαβρύτων.
Η Αργυρά προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και στο 37΄έπειτα από αδράνεια μείωσε το σκορ με τον Παπαζαφείρη, κάνοντας το 1-2, σκορ που έκλεισε και το ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το τέρμα της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους όταν ο Κουτσούκης βρέθηκε στο 47 με την μπάλα από κακό διώξιμο της άμυνας και με σουτ άφησε εμβρόντητο τον Λέση κάνοντας το 2-2.
Τα Καλάβρυτα, παρά το σοκ της ισοφάρισης, πίεσαν και βρήκαν δίχτυα στο 51΄ με φοβερό σουτ του Γκεράρντ πολύ έξω από την περιοχή όπου σημάδεψε την αριστερή γωνία του Μαυρόγιαννη γράφοντας το 3-2.
Τίποτα όμως δεν έχε τελειώσει σε αυτό το γκραν γκινιολ ματς. Στο 60' ένα λάθος διώξιμο το Μπαχά, ο Θάνος της Αργυράς πλάσαρε τον Λέση κάνοντας το 3-3. 
Επτά λεπτά μετά το τέρμα της Αργυράς, τα Καλάβρυτα, απάντησαν με τον Θ.Αναγνωστόπουλο, που με ωραίο τελείωμα έκανε το 4-3. 
Το ματς όμως έιχε πολύ δρόμο ακόμα και το καθόρισε η απόβολή του Μπαχά όταν στο 72΄ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, μένοντας η ομάδα των Καλαβρύτων με δέκα παίκτες.
Η Αργυρά πίεσε πολύ. Δημιούργησε αρκετές φάσης και στο 84΄κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι με τέρμα του Παπαζαφείρη γράφοντας το τελικό 4-4.
Στο 86' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο παίκτης της Αργυράς Τσαγκρώνης και πλέον με αριθμητική ισορροπία, τα Καλάβρυτα ξαναβγήκαν μπροστά για να πάρουν το παιχνίδι, χωρίς αποτέλεσμα. Η τελευτάια φάση ανήκει στα Καλάβρυτα όταν ο Ντάλας βγήκε στην αντεπίθεση, δέχθηκε φάουλ πριν προλάβει να κάνει πάσα στους Αλεξόπουλο και Θ. Αναγνωστόπουλο που έβγαιναν μόνοι τους.

Παραλειπόμενα:
💣Αν και με πολλές απουσίες πολλών παικτών, τα Καλάβρυτα έπαιξαν με πάθος και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα έφευγαν με ένα σημαντικό τρίποντο.
💥Ο Μπερτσουκλής ήταν πολύ ουσιαστικός στο χώρο του κέντρου, και ο Κατεργάρης πρόσθεσε ποιότητα. Δημόπουλος και Τζόβολος για έναν ακόμα αγώνα τρομεροί. Ο Γ. Αναγνωστόπουλος αν και τραυματισμένος από το πρώτο δεκάλεπτο έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες.
⏩Στις εξέδρες του γηπέδου της Νίκης Προαστείου, εκτός των... γνωστών που ακολουθούν παντού την ομάδα, βρέθηκε και  ο Δημήτρης Κατσικόπουλος που όποτε μπορεί παρακολουθεί από κοντά την ομάδα και ο Κώστας Μπέκιος.

Οι Διαιτητές:
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο κ. Αλέξανδρος Γιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Κουτρουμάνη και Κώστα Τζούνη που τα πήγαν πάρα πολύ καλά.
  
Τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν με τους:
Λέσης, Μπαχάς, Αλεξόπουλος, Ντάλας, Τζόβολος, Μπερτσουκλής (75 Διον. Καλαμαράς), Γκεράρντ, Δημόπουλος, Θ. Ανανγνωστόπουλος, Κατεργάρης, Γ. Αναγνωστόπουλος (81΄Τσαβαλάς).
           

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.