Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανατροπή τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

Ομάδα που αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι η ΑΕΚ με την επική ανατροπή που πέτυχε μέσα στο Καραϊσκάκη και τη νίκη επί του...

Ομάδα που αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι η ΑΕΚ με την επική ανατροπή που πέτυχε μέσα στο Καραϊσκάκη και τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, στο μεγάλο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Super League.
Αν και βρέθηκε να χάνει στο 81' από το γκολ του Ανσαριφάρντ, η Ένωση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87' με τον Τσιγκρίνσκι και στο 94' με την «χρυσή» αλλαγή του Χιμένεθ, τον Γιώργο Γιακουμάκη, να φέρνει τα πάνω κάτω στον αγώνα. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός, λόγω αποβολής του Μποτία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι παίρνει μία εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται τρίτος, στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (46 έναντι 42), ενώ η ΑΕΚ με την τεράστια νίκη της πλησίασε στο -2 από την κορυφή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ (70΄ Ταχτσίδης), Οφόε (58΄ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Μιραλάς, Πάρντο (80΄ Μάριν).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Κονέ (72΄ Γαλανόπουλος), Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62΄ Λιβάγια), Μπακασέτας (85΄ Γιακουμάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.