HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Παλαίμαχοι δίδαξαν ποδόσφαιρο στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στα Καλάβρυτα τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου, για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος των...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στα Καλάβρυτα τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου, για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων στις 13-12- 1943 υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του κ. Αλέξη Χουλιάρα. Οι παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και παράλληλα τίμησαν τους Καλαβρυτινούς ενώ μετά τέλος, όλοι μαζί δείπνησαν σε παραδοσιακή ταβέρνα. Παρών στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς
Συμμετείχαν: 
Ο Σύνδεσμος παλαιμάχων Πάτρας, οι Παλαίμαχοι Δήμου Αθήνας, οι παλαίμαχοι Αχαΐας και οι φίλοι ποδοσφαίρου Πάτρας (ΦΙΠΟΠΑ), ενώ νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Πάτρας.

Τα παιχνίδια που έγιναν ήταν τα εξής:
Πάτρα-Αχαΐα: Νίκησε 2-0 με γκολ των Παναγιώτη Στασινόπουλου και Ταξιάρχη Κάππα.
ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ.- Αθήνα: Ισοπαλία 2-2 με γκολ των Λάζαρη και Βλασόπουλου από τον ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ. και των Παπαδήμα-Βλάχου από την Αθήνα.
Στα πέναλτι νικήτρια η ομάδα του ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ.
Δήμος Αθηναίων-Αχαΐα: 4-1 Τα γκολ σημείωσαν οι Γιαννέλης, Διαμαντόπουλος, Μαχαίρας Τούρλος...και από την Αχαΐα ο Ρετσινιάς.
Στον τελικό έπαιξαν Πάτρα - ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ. και νικήτρια ήταν η ομάδα της Πάτρας με 1-0 με γκολ του Ταξιάρχη Κάππα.

Αγωνίστηκαν: 
Σύνδεσμος παλαιμάχων Πάτρας: Σταυρόπουλος, Τσάμης, Κάντζαρης, Καραγιαννάκης, Σκόνδρας, Φοής, Κάππας, Στασινόπουλος, Κατσαίτης, Χρηστιάς, Φίλιππας, Προσκεφαλάς και Ηλίας.
ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ.: Κούγιας, Λυκούδης, Διαμαντής, Αγγελόπουλος, Μπάδας, Χαλκιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Τίγκας, Λάζαρης, Βλασόπουλος, Κουνάδης και Μπιτέλης.
ΑΧΑΪΑ: Παπαδημητρόπουλος, Ρετσινιάς, Αρβανίτης, Καλαντζής, Θεοφυλακτόπουλος, Τζόβολος, Δημόπουλος, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλόπουλος, Κατσαΐτης, Κοντογεώργος,  Παπαχριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αντωνόπουλος και Τζήκας.
ΑΘΗΝΑ: Μακρόπουλος, Μαχαίρας, Τούρλος, Τσαβαρδής, Παναγιωτόπουλος, Σαιτάνης, Γιαννέλης, Διαμαντόπουλος, Παπαδήμας, Ζάντας, Σφήκας, Τοπάζης, Τερζάνης, Βλάχος και Σκουλαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.