HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις 4,8 μονάδες η διαφορά Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ

Στις 4,8 μονάδες βλέπει τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ η Kαπα Research σε δημοσκόπηση για την εφημερίδα Εθνος.  Συγκεκριμέ...

Στις 4,8 μονάδες βλέπει τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ η Kαπα Research σε δημοσκόπηση για την εφημερίδα Εθνος. 
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 17%, διαφορά που φτάνει το 4,8%. Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, το «Κίνημα Αλλαγής», με ποσοστό 8,7%. Έπονται: Χρυσή Αυγή με 7,1% και ΚΚΕ με 5,9%. Εκτός Βουλής, με βάση την πρόθεση ψήφου, μένουν: Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,4%, Ένωση Κεντρώων με 2,2%, Λαϊκή Ενότητα με 1,7%, Πλεύση Ελευθερίας με 1,4%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,1%.

Άλλο κόμμα προτιμά το 4,9%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 25,8%, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό.

Ο Γενικός Διευθυντής της Κάπα Research, Τάσος Γεωργιάδης εξήγησε στον ΑΝΤ1 γιατί δείχνει να κλείνει η ψαλίδα και ανέλυσε τα ευρήματα της έρευνας, τις τάσεις των ψηφοφόρων, το μεγάλο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, τις επιλογές των ψηφοφόρων βάσει του πολιτικού αρχηγού τον οποίο υποστηρίζουν και τα διλήμματα του εκλεκτορικού σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.