HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπεν Χουρ στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, με έναν εξαιρετικό Μπεν, χτύπησε στην κόντρα επίθεση και κέρδισε εκτός έδρας την Π...

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, με έναν εξαιρετικό Μπεν, χτύπησε στην κόντρα επίθεση και κέρδισε εκτός έδρας την Παρτιζάν με 3-1, βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Μπεν που σκόραρε δίς και Εμενίκε οι σκόρερ.
Κανείς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν ήθελε να επαναληφθεί το... στραπάτσο της περασμένης σεζόν, γι' αυτό και οι παίκτες του Μπένικ Χάσι μπήκαν παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό απέφερε και καρπούς, καθώς ο Μπεν άνοιξε το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό μετά από άψογη συνεργασία με τον Μάριν.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η Παρτιζάν ισοφάρισε: ο Γιάνκοβιτς γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Ταβάμπα έκανε την προβολή και η μπάλα κόντραρε στον Καπίνο, που είχε πέσει στα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα.
Παραδόξως, όμως, παρά το γρήγορο ρυθμό άλλη φάση στο πρώτο μέρος δεν καταγράφηκε. Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι, όμως από το 25΄ και ύστερα οι Σέρβοι πίεσαν αρκετά και οδήγησαν τους αντίπαλους μέσους σε αρκετά «πουλήματα» της μπάλας και κακή κυκλοφορία, αλλά χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.
Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, η ομάδα του Μπένικ Χάσι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Μάλιστα, η πρώτη καλη στιγμή για τον Ολυμπιακό δεν άργησε να έρθει. Στο 49' ο Σεμπά πήρε πάρα πολύ ωραία την μπάλα από τον Μπεν, πέρασε δυο αντιπάλους του, ωστόσο το πλασάρισμά του δεν ήταν ικανό για να μπει η μπάλα στο πλεκτό. Δυο λεπτά αργότερα ο Λεονάρντο, για λογαριασμό της Παρτίζαν σούταρε από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τον ίδιο σκόρερ, ήτοι τον Μπεν. Ο 28χρονος Κομωριανός διεθνής πήρε τη μπάλα από πλάγια θέση, μπήκε μες στην περιοχή των Σέρβων και με ένα δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 2-1 κι έβαλε τις έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στα επόμενα λεπτά οι Σέρβοι έμοιαζαν να μην μπορούν να αντιδράσουν, προσπάθησαν όμως να απειλήσουν με τον Όστοϊτς στο 73'. Ο Γιάνκοβιτς εκτέλεσε το φάουν από τα αριστερά όπως έκανε επίθεση, με τον πρώτο να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους έδωσε ο Εμενίκε (είχε μπει στη θέση του Μπεν!) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από έξοχη πάσα του Φιγκέιρας, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Εβέρτον, Λεονάρντο - Σιώπης, Φιγκέιρας
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς (73΄ Ν. Μίλετιτς), Ν. Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς (82΄ Πάντιτς), Λεονάρντο, Ταβάμπα, Τζούρτζεβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (80΄ Πάρντο), Μάριν (81΄ Ζντιέλαρ), Σεμπά, Μπεν (88΄ Εμενίκε).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.