Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 25/7/17

Σύλληψη αλλοδαπού  για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεση...

Σύλληψη αλλοδαπού  για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει 190 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα  κλοπής από κοινού κατ’ εξακολούθηση
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 40 και 41 ετών αντίστοιχα, διότι ενεργώντας από κοινού αποπειράθηκαν αρχικά να αφαιρέσουν σταθμευμένο δίκυκλο και στη συνέχεια  αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κεντρική πόρτα κοντινού εστιατορίου, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Παλαιστίνης και Μαρόκου, ηλικίας 24 και 40 ετών αντίστοιχα, διότι ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν πόρτα οικίας 67χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της, ερεύνησαν όλους τους χώρους, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού και τριών αγνώστων δραστών  για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καθότι ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα άγνωστους συνεργούς του, έπεισαν, προσποιούμενοι τους αγοραστές, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, 40χρονο ημεδαπό να τους παραδώσει αυτοκίνητο, το οποίο πωλούσε μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας,  χωρίς να του παραδώσουν το σύνολο του χρηματικού ποσού που είχε προσυμφωνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.