HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. - Παίρνει την άδεια για την «Αγια-Σοφιά»

Ιστορική θα είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα για την οικοδομική άδεια τη...

Ιστορική θα είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα για την οικοδομική άδεια της Αγια-Σοφιάς.
Η 25η Ιουλίου θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές των ανθρώπων της Ένωσης. Αφενός μεν η ομάδα επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο Champions League, αφετέρου δε, η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να στηρίξει την ομάδα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και να γιορτάσουν όλοι μαζί την έγκριση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση της Αγια-Σοφιάς.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προαναγγείλει πριν από μερικές ημέρες το αίσιο τέλος της υπόθεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και τελικά αυτό θα συμβεί σήμερα. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, καθώς όπως διέρρευσε ξεκίνησε η διαδικασία έγκρισης και μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν παραλάβει και το τελευταίο χαρτί που θα δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ΠΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, για να... γιορτάσουν όλοι μαζί πρόκριση και άδεια. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.
Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας! Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια!»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...
 «Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!
H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League. 
Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας!
Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια»!

Ερασιτεχνική: «Επιστρέφουμε σπίτι μας»!
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αναφέροντας: «Μετά από πολλούς αγώνες και "μάχες" σε κάθε μέτωπο η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων σε κάθε γωνιά της γης, γίνεται πραγματικότητα. Η οικοδομική άδεια βρίσκεται πλέον στα χέρια μας και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή στο σπίτι μας.
Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει. Η "Μάνα" ΑΕΚ γιορτάζει μαζί με τους απανταχού Ενωσίτες για την μεγάλη και ιστορική στιγμή. Αντέξαμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε ενωμένοι στα καλύτερα που έρχονται. Μετράμε όλοι αντίστροφα για την ημέρα που η "Αγιά Σοφιά" θα στεγάσει τα όνειρα όλων μας!».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.