HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Ο δρόμος για να είναι βιώσιμος πρέπει να μεταφέρει αγαθά…»

 ο κ. Κατσανιώτης στα εγκαίνια της Ολυμπίας οδού, με τον Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή. ...

 ο κ. Κατσανιώτης στα εγκαίνια της Ολυμπίας οδού, με τον Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή.
Κατά την χθεσινή τελετή εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, δήλωσε τα εξής:
«Ένα όνειρο για την περιοχή, που ξεκίνησε από τον Κώστα Καραμανλή και επανεκκίνησε από τον Αντώνη Σαμαρά, ολοκληρώνεται σήμερα. Είναι ένα μεγάλο έργο που χωρίς την Πατρών – Πύργου όμως δεν μπορεί να λέγεται «Ολυμπία Οδός». Είναι και ένα έργο που πρέπει να φέρει ανάπτυξη. Γιατί ο δρόμος για να είναι βιώσιμος πρέπει να μεταφέρει αγαθά. Κατά συνέπεια, οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας προς την παραγωγή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό…».
Στις φωτ. ο κ. Κατσανιώτης εικονίζεται να κάνει δηλώσεις on camera στους δημοσιογράφους καθώς και με τον Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.