HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν. Νικολόπουλος: "Άντε κ. Τσίπρα, έχουμε και Εκκλησία σήμερα"

Με μεγάλη καθυστέρηση έφτασε στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου της Πάτρας ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αφού οι Δήμαρχοι της Αχαΐας τ...

Με μεγάλη καθυστέρηση έφτασε στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου της Πάτρας ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αφού οι Δήμαρχοι της Αχαΐας τον... στρίμωξαν στο Δημαρχείο της Πάτρας για αρκετή ώρα. Όταν έφτασε (κατά τις 4:30μμ), ο πρώτος που τον υποδέχθηκε ηταν ο Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος δεν έχασε  την ευκαιρία με το γνωστό του χιούμορ, να θυμίσει στον Πρωθυπουργό, οτι διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, λέγοντας του χαρακτηριστικά και με νόημα: "Άντε κ. Πρωθυπουργέ, έχουμε και Εκκλησία σήμερα" προκαλώντας τα πλατιά χαμόγελα από τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσο για την ιστορική ήμερα της παράδοση του δρόμου ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε: H ολοκλήρωση (σε ποσοστό 95%) του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία πλευρά, χαρά και ικανοποίηση για έναν δρόμο που επιτέλους ολοκληρώνεται και μπορεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς και ταχείας κυκλοφορίας. Και από την άλλη πλευρά, σκεπτικισμός και απογοήτευση για την αλλεπάλληλη υπέρβαση χρονικών και οικονομικών προϋπολογισμών, επί σειρά ετών.  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.