HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ 1821 ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔHΛΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου Αστήρ στην Πάτρα η επετειακή ε...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου Αστήρ στην Πάτρα η επετειακή εκδήλωση για την επανάσταση του 1821 ,που διοργάνωσε ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας .
Η εκδήλωση αποτέλεσε για μία ακόμη φορά την «ζωντανή» απόδειξη πως ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου και πως οι δράσεις του γνωρίζουν καθολική αναγνώριση
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ Κατερίνα Ασημακοπούλου.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ Αθανάσιος Νασιόπουλος , Καθηγητής ΤΕΙ Αθηνών.
Ύμνους και τραγούδια της Επανάστασης απέδωσαν, ο ΧΟΡΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ υπό την διεύθυνση του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση, Καθηγητή Θεολόγου Μ.Α. Tον Λαμπαδάριο Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα με 20μελη Χορό και συνοδεία μουσικών οργάνων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καταδείχθηκε από όλους η σημασία της ελληνικής επανάστασης ως της πρώτης επαναστατικής πράξης στα Βαλκάνια, καθώς και η σημασία της έναρξης της επανάστασης από τα Καλάβρυτα, όπου την 21η Μαρτίου έγινε το πρώτο βήμα, η πρώτη μεγάλη ηρωική πράξη για την απελευθέρωση της χώρας από τον βαρύ τουρκικό ζυγό.
Τη εκδήλωση χαιρέτισαν,
Ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών Πανοσιολογιότατος, π. Θεόκλητος Παντελίδης, ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο π. Βασίλειος Πατσός ,ο Βουλευτής Αχαΐας κ Ανδρέας Κατσανιώτης , ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας κ Νίκος Νικολόπουλος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρέας Φίλιας, κ. Νίκος Τζανάκος και κ Γεώργιος Ζαφειρόπουλος, η εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων, Χρύσα Παπαδάτου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Καλαβρύτων, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, η επίτιμη πρόεδρος του Π.Σ. κ. Μαρία Μασσαρά- Δαφαλιά, ο Συγγραφέας, πρώην πρόεδρος του ΠΣ, κ Σακελλαρόπουλος Νίκος, ο τέως Αντιπρόεδρος του ΠΣ, κ Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαίας, κ. Μανωλόπουλος ,οι πολιτευτές κ. Ευσταθία Γιαννιά και κ. Γεωργία Ντάτσικα , Πρόεδρος ΟΕΒΕΣΝΑ και σωματείου ταξί Πάτρας κ Παναγιώτης Σκέντζος , ο πρώην Διευθυντής εκπαίδευσης εκπαίδευσης κ Ανδρέας Παναγόπουλος ,ο κ Κώστας Κουτσαντώνης ,Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών , η σύζυγος του δήμαρχου Ερυμάνθου κ. Καρπή, κ Γεωργία Χασαποπούλου Πρόεδρος του Συλλόγου «Στριφτόμπολας», ο Πατήρ Ειρηνέος Νεανική Ομάδα Αγίας Ειρήνης, η πρόεδρος του «Αγκαλιάζω», κ Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και η κ Αδαμαντία Δημοπούλου, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταύρου, άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης και πλήθος κόσμου. 
Την Παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Ανδριέλλου 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.