HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Όπως κάθε χρόνο, με διοργάνωση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) και Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε...

Όπως κάθε χρόνο, με διοργάνωση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) και Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), πραγματοποιήθηκε και φέτος, στο Πάρκο Ειρήνης Πανεπιστημίου Πατρών (απέναντι από την Πρυτανεία) Σάββατο 18 Μαρτίου (Ομαδική) και Κυριακή19 Μαρτίου (Ατομική Φάση) η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
Στην μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, συγκεντρώθηκαν περί τα 1000 άτομα: Διαιτητές- Γονείς- Κηδεμόνες- Συγγενείς- Προπονητές- Γραμματεία- Επιτροπές- Φίλοι και Θαυμαστές του ζατρικίου και περί τα 650 παιδιά (σε Ατομικό και Ομαδικό επίπεδο) Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα συμμετοχής από τους επιμέρους Περιφερειακούς Αγώνες (στα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκαν στο Καλλιμανοπούλειο). Ο ΣΕΠΟΚΕ (Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα), στα πλαίσια προώθησης και διάδοσης του Αθλήματος, με την στήριξη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων, των Ενοικιαζόμενων “Τζόβολος”, του Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων “Τζόβολος”, του Super Market “Τζουμάκας” και της Ταβέρνας “Αυλής” προγραμμάτισε και επιτέλεσε την δωρεάν μεταφορά 33 μικρών Καλαβρυτινών σκακιστών στην Πάτρα και την επιστροφή τους σταΚαλάβρυτα και φρόντισε την (επίσης δωρεάν) προσφορά τοστ και αναψυκτικών. Οι αγώνες επιτελέστηκαν σε πολιτισμένο και εξαίρετο κλίμα.
Μεγάλο κέρδος για τα Καλαβρυτινά παιδιά, ήταν τόσο η συμμετοχή τους σε μια εξαιρετικά πολυπληθή και σημαντική Διοργάνωση όσο και οι σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν. Επιπλέον, πέρα από τα πολύ αξιόλογα πλασαρίσματα, η Ομάδα του Λυκείου Καλαβρύτων (Αχμετάι Κλάιντι-Μπιάνκα Μαρία Κόβατς-Χαράλαμπος Κοντής-Τέκι Λανάϊ-ΙωάννηςΤζουμάκας) κατέκτησε επάξια την 3 (!!!) θέση ανάμεσα σε όλα στα Λύκεια της Δυτικής Ελλάδας (!). Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, πραγματοποίησε απονομές, τόσο στο Ατομικό, όσο και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα. Ο Σκακιστικός Καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά όλες και όλους και ειδικά τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, για την συνέχιση αντίστοιχων επιτυχιών και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.