HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η συγκινητικός χειροτονητήριος λόγος του Ιεροδιακόνου Φιλάρετου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με θρησκευτική ευλάβεια και κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, τελέσθηκε χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, η εις Διάκονον χειροτονία του Μον...

Με θρησκευτική ευλάβεια και κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, τελέσθηκε χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, η εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Φιλαρέτου Θεοδωρακόπουλου που τέλεσε την Κυριακή 5/2/2017 ο Σεβασμιώταος Ποιμενέρχης μας κ.κ. Αμβρόσιος (περισσότερα ΕΔΩ
Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε ο χειροτονητήριος λόγος που εκφώνησε ο νέος Ιεροδιάκονος, που ήταν πλημμυρισμένος από πνευματικότητα και ταπεινότητα, λόγος που έδειξε σε όλους μας υπερβατικούς δρόμους, δύσκολους αλλά θεάρεστους και έδειξε σε άλλη μια φορά μέσα από αυτήν της ταπεινοφροσύνη, ότι ο αγαπητός στην Καλαβρυτινή κοινωνία, Φιλάρετος αποτελεί κόσμημα για τον τόπο και την Εκκλησία μας.
Ας ευχόμεθα όλοι ο Παντοκράτωρ Κύριός μας να ευλογεί τον νέο διάκονο και να αναδεικνύει πάντοτε αξίους κληρικούς, γνησίους εργάτες στον Αμπελώνα Του και στον ιστορικό όσο και μαρτυρικό τόπο μας.
δείτε ολόκληρη την ομιλία του
βίντεο Μάκης Μέρμελας  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.