HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βίοι αντίθετοι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανατροπή ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο "Θρύλος" Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 27' (πεν. Μάσα), σπατάλησε ευκαιρίες για ν...


Με ανατροπή ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο "Θρύλος"
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 27' (πεν. Μάσα), σπατάλησε ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμα του και ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Φορτούνη (54') και ήρωα τον Μαρόν στις καθυστερήσεις έφτασε στο τελικό υπέρ του 2-1.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (64' Ανδρούτσος), Μαρτίνς, Μανθάτης (79' Μαρίν), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (71' Καρντόσο).
Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Δημούτσος (79' Ιωαννίδης), Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς (67' Χαμντανί).

Αγνοεί... την νίκη η ΑΕΚ
O Παναιτωλικός ήταν αυτός που χάρη στη καλή αμυντική του λειτουργία, αλλά και τον τερματοφύλακα Κυριακίδη, κράτησε την ΑΕΚ στο 0-0 και έφυγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» δεν είχε καμία απολύτως απάντηση, στους αγωνιστικούς γρίφους που έβαλε ο Μαντζουράκης.
ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (85’ Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες (66’ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (78’ Βάργκας), Μάνταλος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντακιάς, Ρότσα, Κουτρομάνος (90’ Μάλης), Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ (87’ Βασιλούδης), Μουνιόζ, Μαρκόφσκι (82’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Δεν σταματάει να εκπλήσσει η Λάρισα
Η ΑΕΛ κατατρόπωσε την Βέροια με τους "βυσσινί" να φτάνουν στην επικράτηση 2-1 με ανατροπή καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος μπόρεσαν με αντεπίθεση διαρκείας να βάλουν δυο γκολ και να πάρουν το τρίποντο. Ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο τόσο για τον τρόπο που ήρθε αφού η ΑΕΛ έπαιζε και με δέκα παίκτες από το 58' λόγω σωστής αποβολής του Ντοντό αλλά και γιατί ήρθε επί μιας ομάδας που είχε τους ίδιους στόχους με τους "βυσσινί".
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας (46' Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Φατιόν, Μασαλέσα, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46' Γκαγέγο), Ναζλίδης (88' Τικίτο)
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε, Σαρπόνγκ (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος

Ισόπαλοι Κέρκυρα και Ατρόμητος
Κέρκυρα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, σκορ που διαμόρφωσαν μόλις στο 9ο λεπτό και έμεινε μέχρι τέλους, στο πλαίσιο της πρώτης εξ αναβολής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δύο λεπτά μετά η Κέρκυρα έκανε το 1-0, αφού η μπάλα έφτασε στον Κόντο που με ωραία προσποίηση άδειασε τον Κυβρακίδη και με ωραίο πλασέ πήρε το προβάδισμα. Στο 9’ ο Ατρόμητος έκανε το 1-1 με τον Λε Ταλέκ να κάνει ένα άψογο πλασέ και να ισοφαρίζει για την ομάδα του.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης - Σπίνουλας, Ιωάννου, Σιόντης, Ζαραδούκας (51’Γκόμες), Κόντος, Ντιμιτρόφσκι - Γεωργίου, Ζορμπάς (85’ Ντουαλά) , Νίκιτς (46’ Ανδρεόπουλος) – Τουράμ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ - Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης (83’ Μπίτολο) - Μπάγκα, Κεϊτά(71’ Κυριακίδης) - Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο (59’ Πλατέλλας )- Λε Ταλέκ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.