HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε και καθάρισε την ΑΕΚ!

M ε εμφατικό τρόπο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ήττες, επικρατώντας δίκαια της ΑΕΚ με 3-0 στο "Γεώργιος Κ...

Mε εμφατικό τρόπο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ήττες, επικρατώντας δίκαια της ΑΕΚ με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μεγάλο παιχνίδι από τον Μάρτινς, που σκόραρε. Οι Ιντέγε και Φορτούνης τα άλλα δύο γκολ. Η Ένωση απείλησε μετά το 3-0, πληρώνοντας και τα λάθη της, με τον Λαμπρόπουλο να εμπλέκεται στο δεύτερο και το τρίτο γκολ των Πρωταθλητών Ελλάδας. Χάρισε την κόκκινη κάρτα ο Σιδηρόπουλος στον Ροντρίγκες, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Φιγκέιρας στο 58ο λεπτό.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κυριάρχησαν των αντιπάλων τους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Ο Μπράουν Ιντέγε έκανε το 1-0 στο 7', φτάνοντας τα 5 γκολ στη Super League. Στο 64' ο Αντρέ Μάρτινς εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου και με έξοχο πλασέ "έγραψε" το 2-0, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε με τυχερό τρόπο ο Κώστας Φορτούνης στο 79', όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε τάκλιν και η μπάλα χτύπησε στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, για να καταλήξει στα δίχτυα του Γιάννη Ανέστη.
Γκολ: 7' Ιντέγε, 64' Μάρτινς, 79' Φορτούνης (Ολυμπιακός)
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μποτία (46' Βιάνα), Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (81' Ντομίνγκες), Ελιουνούσι, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς (70' Καμπιάσο), Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε.
Αναπληρωματικοί: Λεάλι, Ρομαό, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν, Καμπιάσο, Βιάνα.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Χριστοδουλόπουλος (72' Πλατέλλας), Γκάλο, Γιόχανσον, Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Ντίντακ, Μπακασέτας, Ροντρίγκες (59' Πέκχαρτ).
Αναπληρωματικοί: Μπάρκας, Σιμόες, Πλατέλλας, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης.
*Από την 22άδα που είχε επιλέξει ο Κετσπάγια, εκτός έμειναν οι Ντίας, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος.
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Βοηθοί διαιτητές: Δαμιανός Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας), Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: 35' Μποτία (Ολυμπιακός) - 41' Μάνταλος, 74' Μπακασέτας (ΑΕΚ)
Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.