HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Καλαβρυτινή Νάντια Κοντογεώργη "εισβάλει" στη… Μουρμούρα

Η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» επιστρέφει ανανεωμένη. Η Καλαβρυτινή Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα είναι το ...

Η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» επιστρέφει ανανεωμένη. Η Καλαβρυτινή Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς του τηλεοπτικού σταθμού "Άλφα".
Η Νάντια Κοντογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1983 απο Καλαβρυτινούς γονείς - πατέρα από τον Πριόλιθο και μητέρα από Κέρτεζη (το γένος Μάρκου) και είναι απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Ακόμα, έχει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και το χορό ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στη συνέχεια, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο Harvard. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, 'Ερωτας στην οποία είχε το ρόλο της Αντιγόνης ενώ πολύ νωρίτερα είχε παίξει τον πρώτο της ρόλο στη σειρά "Δανεικός Πατέρας". 'Εκτοτε ακολούθησαν πολλές θεατρικές παραστάσεις ("Δυο τρελλοι τρελλοι παραγωγοι", "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης", "Η όπερα της πεντάρας", "Rent", "Chicago" κ.α.)
Η Νάντια διατηρεί στενούς δεσμούς με τα Καλάβρυτα και δεν χάνει ευκαιρία να τα επισκέπτεται.

Η ηθοποιός μίλησε στον Τηλεθεατή της για την συμμετοχή της.
«Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε μια ήδη επιτυχημένη σειρά και να συνεργάζομαι με ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ ιδιαίτερα. Η συνεργασία συγκεκριμένα με τον Γιώργο ήταν ευχή μου χρόνια».
-Στην προσωπική σας ζωή... μουρμουρίζετε;
«Σπάνια, αλλά όταν το κάνω εκνευρίζομαι κι εγώ».
-Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας;
«Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφο της και τον καρπό του ερωτά τους».
-Με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν παλιά ζευγάρια;
«Νομίζω πως ναι. Είναι μια περίοδος ζωής -η έναρξη της οικογένειας- που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ! αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.