HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησε η δράση για την ψυχολογική υποστήριξη των γερόντων στο Καλλιμανοπούλειο

M ε επιτυχία ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου  η νέα δραστηριότητα, που πραγματοποιείται σε συνεργασία της  Ι...

Mε επιτυχία ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου  η νέα δραστηριότητα, που πραγματοποιείται σε συνεργασία της  Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  με την Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης και Θεραπείας  (Ε.Ψ.Υ.Θ.Ε), που εδρεύει στον Πειραιά με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη των γερόντων που φιλοξενούνται στο Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα αλλά και γενικότερα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων. Τέσσερεις ψυχολόγοι με επικεφαλής τον Ψυχολόγο κ. Στυλιανό Κουτελιέρη επισκέφθηκαν τα Καλάβρυτα και προσέφεραν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους Γέροντες και σε όσους Καλαβρυτινούς προσήλθαν.  
Έδρα της δραστηριότητας αυτής  θα είναι οι εγκαταστάσεις του Καλλιμανοπουλείου.  Η κινητή μονάδα θα ευρίσκεται στα Καλάβρυτα ένα έως δύο τριήμερα το μήνα και θα προσφέρει  συμβουλευτική υποστήριξη, ψυχολογική παρέμβαση και σεμινάρια στην κοινότητα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 2104618860 και του Καλλιμανοπουλείου : 269222100


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.