HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΟΣ: Επιστολή διαμαρτυρίας για την λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Πάου

Σ υνεχίζονται οι διαμαρτυρίες γονέων για τα προβλήματα στο δημοτικό σχολείο Πάους. Διαβάστε την επιστολή της κ. Μαρίας Φωτοπούλου μητέρ...

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες γονέων για τα προβλήματα στο δημοτικό σχολείο Πάους. Διαβάστε την επιστολή της κ. Μαρίας Φωτοπούλου μητέρας τεσσάρων μαθητών του δημοτικού της Πάου:

Με μεγάλη μας λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε στο θέμα των σχολείων και συγκεκριμένα στο θέμα σχετικά  με το δημοτικό σχολείο της Πάου.
Οι ‘‘υπεύθυνοι‘‘ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανευθυνότητας και μας εμπαίζουν θεωρώντας μας πολίτες δεύτερης κατηγορίας απαίδευτους και βλάχους,. Από την αρχή του σχολικού έτους το σχολείο δεν έχει λειτουργήσει σχεδόν καθόλου και κάθε φορά που επικοινωνούμε με την διεύθυνση της πρωτοβάθμιας στην Αχαία αδυνατούν να μας πουν αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί για το σχολείο μας, πόσοι και ποιοι.  Χθες (Δευτέρα 26/9) δε το πρωί ενώ στείλαμε τα παιδιά μας κανονικά στο σχολείο και πήγαμε στις εργασίες μας ενημερωθήκαμε εκτάκτως από άλλους γονείς ότι τα παιδιά περιφέρονται στους δρόμους διότι το σχολείο παρέμεινε κλειστό.  Κλειστό χωρίς να έχουμε την παραμικρή ενημέρωση από κανέναν δήθεν ‘‘υπεύθυνο‘‘ !! Κλειστό χωρίς να ξέρουμε ακόμα το λόγο, διότι η πρωτοβάθμια δεν ξέρει ακόμα και τώρα τι γίνεται και ο διευθυντής, ως συνήθως στο ‘‘ελλαδιστάν‘‘ σε τέτοιες περιπτώσεις, απουσιάζει.  Είναι ντροπή άνθρωποι που υποτίθεται ότι  μετέχουν μιας στοιχειώδους παιδείας και είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση των παιδιών, σε τόσο μάλιστα ευαίσθητες περιοχές που πλήττονται από την ερήμωση και την έλλειψη παιδείας,να συμπεριφέρονται τόσο ρατσιστικά και τόσο βλακωδώς ανεύθυνα.
Είμαστε απολύτως αγανακτισμένοι αλλά και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα.  Και το ερώτημα είναι: Αν παρόμοιο περιστατικό γινόταν στην Πάτρα ή την Αθήνα θα περνούσε έτσι; Τα παιδιά μας, η ζωή τους, η ακεραιότητά τους και η παιδεία τους είναι κατώτερα από τα άλλα παιδια;
Ας μαζευτούν κάποιοι εγκαίρως και ας μη μας ερεθίζουν περισσότερο. Ας πάνε κάποιοι επιτέλους σπίτια τους αν ασφυκτιούν στην αποστολή τους κι ας αναλάβουν άλλοι ικανότεροι και με συνείδηση.
Μαρία Φωτοπούλου μητέρα τεσσάρων μαθητών του δημοτικού της Πάου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.