HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Άγιο Όρος

Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβ...

Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.
Με τον τίτλο «Επίσκεψη στο Άγιο Όρος» το σάιτ του Κρεμλίνου έχει μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη Πούτιν και διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου συμπίπτει με τα 1.000 χρόνια ρωσικής μοναστικής ζωής εκεί.
Οι φωτογραφίες δεν αποδίδονται σε κάποιο πρακτορείο και πιθανόν τις τράβηξαν φωτογράφοι που συνόδευσαν τον Ρώσο πρόεδρο και οι οποίες δεν κυκλοφόρησαν στα ελληνικά μέσα. Δίνουν έμφαση στον θρησκευτικό πλούτο του Αγίου Ορους, βάζουν σε πρώτο πλάνο τους μοναχούς και το τελετουργικό και φυσικά υπογραμμίζουν την παρουσία του Ρώσο προέδρου.
Δείτε μερικές από το  φωτογραφικό αφιέρωμα του Κρεμλίνου:
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.