HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Tα αποτελέσματα και τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων, με το νέο Διοικητικό Συμβού...

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να έχει μικρές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο.
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα για το νέο Δ.Σ. έχουν ως εξής:
Ψήφισαν 212
Άκυρα 3
Λευκά 5
Έλαβαν:
Κορτέσης Κυριάκος: 170
Καρβουνιάρης Γιώργος 137
Μιναδάκη Κατερίνα 134
Κυρούσης Γιώργος 125
Μπουλμπασάκος Κώστας 104
Τσαντίκος Γιώργος 57
Κυρίάκος Κορτέσης (πρώτος αριστερά) και Γιώργος Καρβουνιάρης (πρώτος δεξιά) "σάρωσαν" στις εκλογές της ΕΣΗΕΠΗΝ
Μεγάλοι νικητές των εκλογών αναδείχθηκαν ο απερχόμενος πρόεδρος Κυριάκος Κορτέσης και ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καρβουνιάρης, οι οποίοι εκλέχθηκαν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.
Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι έκριναν ως θετικό το έργο τους την τελευταία τριετία και τους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για μια ακόμα θητεία.
Μετά το τελικό αποτέλεσμα, οι πέντε πρώτοι των εκλογών θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα συνέλθει σε σώμα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να εκλέξει το προεδρείο του. Ο έκτος είναι το πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.