HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καμενιάνοι τιμούν τον Πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο

Μέσα στη μαγεία της φύσης της Καμενιανίτικης γης, που σε κάνει να θαυμάζεις το μεγαλείο του Δημιουργού όλες τις εποχές του χρόνου αλλά κυρ...



Μέσα στη μαγεία της φύσης της Καμενιανίτικης γης, που σε κάνει να θαυμάζεις το μεγαλείο του Δημιουργού όλες τις εποχές του χρόνου αλλά κυρίως όμως την Άνοιξη. Θέσπισαν οι προγονοί μας την πανήγυρη του πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου στις 2 Μαΐου, κατά την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του.
Εκεί θα βρεθούμε κι εμείς την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, για να τιμήσουμε τον Άγιο και προστάτη μας, που επικαλούμαστε πάντα τις πρεσβείες του για να πορευόμαστε στα δυσκολοδιάβατα μονοπάτια των σύγχρονων καιρών μας, που αλλοπρόσαλλες αναταράξεις σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, έχουν σαλαμοποιήσει τις ανθρώπινες αξίες και ιδανικά, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών και όλοι οι φορείς των χωριών μας θα είμαστε εκεί, υποδηλώνοντας την αγάπη μας για την αγιασμένη γενέτειρά μας, το σεβασμό και την λατρεία προς τον Πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο, αλλά και τον ασίγαστο πόθο για την πάτρια γη μας, για τα όσια και ιερά που έχουμε αφήσει εκεί.
Προσκαλούμε όλους να συνεορτάσουμε σ ένα μεγαλειώδες περιβάλλον, να αναπέμψουμε δεήσεις στον Ύψιστό και δια πρεσβειών του Αγίου Αθανασίου να μας κατευθύνει τα βήματα στους αλάνθαστους δρόμους της αρετής και της χριστιανικής μας πίστης.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.