HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρχισαν οι προσαγωγές στα Καλάβρυτα για το επίμαχο video

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με το βίντεο των Αλβανών με τα καλάσνικωφ που πρώτο δημοσίευσε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS . Ως ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-N...



Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με το βίντεο των Αλβανών με τα καλάσνικωφ που πρώτο δημοσίευσε τοΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Ως ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή την αστυνομία Καλαβρύτων που όπως πάντα κάνει εξαιρετικά όσο και αποτελεσματικά τη δουλειά της.
Το επίμαχο βίντεο έχει δημιουργήσει έναν πραγματικά ηλεκτρονικό και όχι μόνον πόλεμο με ανταλλαγή ακραίων όσο και επικινδύνων τοποθετήσεων.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία Καλαβρύτων αλλά και Κλειτορίας έχει κάνει μια προσαγωγή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας  Αλβανού υπηκόου νεαρής ηλικίας και μάλιστα χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας που όπως όλα δείχνουν έχει εμπλοκή άμεση η έμμεση με το επίμαχο βίντεο.

Να σημειώσουμε οτι στο επίμαχο βίντεο οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι γυρίστηκε σε πλαγιά του Χελμού. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία όσο και οι έρευνες δεν μπορούν να το αποδείξουν, με  πιθανό σενάριο η τοποθεσία να μην έχει σχέση με το Χελμό χωρίς να αποκλέιεται να είναι σε άλλο σημείο της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων. Ένα είναι σίγουρο οτι όπου και αν τραβήχτηκαν οι προκλητικές εικόνες, άμεση σχέση με το βίντεο έχουν και άτομα αλβανικής καταγωγής που διαμένουν στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.
Δημοσιεύματα περί συλλήψεων είναι ανυπόστατα και σας διαβεβαιώνουμε οτι εως τώρα 19:45 δεν υπάρχουν και μόνον κακό κάνουν στις έρευνες.  
Υπάρχουν πολλά στοιχεία αλλά και ονόματα για τα οποία ενήμερη είναι η Αστυνομία Καλαβρύτων και Κλειτορίας, αλλά όχι προς δημοσίευση.
Ας πέσουν λίγο οι τόνοι και είναι βέβαιο ότι όλοι όσοι εμπλέκονται γρήγορα θα ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης. 




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.