HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με αυτά κυκλοφορούσαν...- Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των Αλβανών που συμμετείχαν στο επαίσχυντο βίντεο Όπως από χθες ενημερώσαμε οι προσαγωγές στα ...



Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των Αλβανών που συμμετείχαν στο επαίσχυντο βίντεο
Όπως από χθες ενημερώσαμε οι προσαγωγές στα Καλάβρυτα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων ξεκίνησαν με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Από την πρώτη στιγμή που το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS πρώτο ανέδειξε το θέμα και που πήρε τεράστιες διαστάσεις, ενημερώθηκε η Αστυνομία Καλαβρύτων και από πολύ νωρίς υπήρχαν όλα εκείνα τα στοιχεία για την ταυτότητα και τη δραση των νεαρών.

Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν το γεγονός του ανεβάσματος του βίνετο στο youtoube στο κανάλι της νεαρής αλβανικής καταγωγής κατοίκου Κλειτορίας. Στο συγκεκριμένο κανάλι υπήρχαν και άλλα βίντεο από κοινωνικές τους στιγμές στα Καλάβρυτα με πρόσωπα που ήταν ευκολο να αναγνωριστούν. Να σημειώσουμε οτι η συγκεκριμένη κοπέλα (το έχουμε σημειώσει από χθες) είχε ανεβάσει και βίντεο από συμμετοχή της σε παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κλειτορία. Όλη η ομάδα αλλά και ο φερόμενος ως "αρχηγός" έχουν πλούσια δράση στα κοινωνικά δίκτυα με πολλές φωτογραφίες κυρίως από την ενασχόλησή τους με τον δικυκλισμό. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια (όχι τόσο ακραία) βίντεο μέσα από τα οποία δεν υμνούν μόνο την καταγωγή τους αλλά δείχνουν την επιθετικότητα τους σε κάθε τι Ελληνικό επιδεικνύοντας και την αγάπη τους για τα όπλα όπως δείχνουν και οι φωτό που αποκλειστικά παρουσιάζει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αίτημα της στην Google στις ΗΠΑ ζήτησε να της γνωστοποιηθεί ένα το επίμαχο βίντεο γυρίστηκε στην Ελλάδα. Η απάντηση ήταν ότι το οπτικό υλικό έχει βιντεοσκοπηθεί σε περιοχή της γειτονικής χώρας και με τη συνδρομή της Interpol, σε συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων. Το σίγουρο είναι ότι οι νεαροί που ζουν και δραστηριοποιούνται στα Καλάβρυτα έχουν άμεση η έμμεση σχέση με το βίντεο και ταυτίζονται όπως δείχνει η δραστηριότητα τους με ακραίες ιδέες.  












Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.