HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χειροτονία Διακόνου στην Αγία Λαύρα

Διάκονος χειροτονήθηκε , μέσα σε μια κατανυκτική, πνευματική και συγκινησιακή ατμόσφαιρα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτο μας κ. ΑΜΒΡΟ...

Διάκονος χειροτονήθηκε , μέσα σε μια κατανυκτική, πνευματική και συγκινησιακή ατμόσφαιρα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτο μας κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 ο μοναχός Αρσένιος . με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. 
 Ο π. Αρσένιος γεννήθηκε στην Αμυγδαλέα Καλαβρύτων στις 15 Απριλίου 1965 και εκάρη μοναχός στην Ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας στις 29 Οκτωβρίου 2011 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο. 
Μετά την στοιχειώδη εκπαίδευση στην Αμυγδαλέα, φοίτησε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δάφνης Καλαβρύτων. Στη συνέχεια, κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη, παρακολούθησε και Αποφοίτησε επιτυχώς από το τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της 5η Ιουλίου 1990. Συνεχίζοντας τις σπουδές του φοίτησε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το πτυχίο του το έτος 1998. Προσήλθε στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας τον Φεβρουάριου του 2005 και έκτοτε εγκαταβιώνει ως μέλος της Μοναστικής Αδελφότητος.
Ευχόμεθα ο Θεός να τον στερεώνει και να του δίνει δύναμη ώστε απροσκόπτως να διακονεί την Εκκλησία του Θεού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.