HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτική εκδήλωση στα Καλάβρυτα από τον Άγγελο Τσιγκρή

Τα Καλάβρυτα θα επισκεφθεί ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου....

Τα Καλάβρυτα θα επισκεφθεί ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.
Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ενημερώσει την κοινωνία των Καλαβρύτων για τις δικαστικές εξελίξεις στην αίτηση ακύρωσης των φορολογικών μέτρων που μας επέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση.
Με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Άγγελος Τσιγκρής αμφισβητεί τη νομιμότητα των φορολογικών βαρών και συγκεκριμένα: 1) του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος (εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας στις 4.11.2011), 2) του ειδικού τέλους ακινήτων (εκδικάζεται στις 2.12.2011) και 3) της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (εκδικάζεται στις 6.4.2012).
Με την ευκαιρία αυτή, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει τη στήριξη της κοινωνίας των Καλαβρύτων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο Άγγελος Τσιγκρής θα μιλήσει στις 4/12 και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο “Filoxenia” στα Καλάβρυτα στο πλαίσιο ενός Οδοιπορικού, που άρχισε τον Ιούνιο του 2011 και θα ολοκληρωθεί την ημέρα των Εκλογών.
Στην ανοικτή του πρόσκληση ο Αχαιός καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σε περιμένω για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να βάλουμε γερά θεμέλια για μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας στέρησαν. Για να αφήσουμε πίσω ότι μας απογοήτευσε…».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.