HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης ο Διευθυντής του Κ. Υ. Κλειτορίας κ. Ν.Ραζής

Την Δευτέρα 28.11.2011 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», στα πλαίσια της ...

Την Δευτέρα 28.11.2011 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η ομιλία του ιατρού κ. Νικολάου Ραζή, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας με τίτλο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Ο κ. Ραζής ανέλυσε τα χαρακτηριστικά της υγιεινής διατροφής και αναφέρθηκε στις κακές διατροφικές συνήθειες που σήμερα μας οδηγούν σε ποικίλες ασθένειες όπως είναι ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερίνη, οι καρδιοπάθειες, οι διάφορες μορφές καρκίνου. Τούτο συμβαίνει διότι ο σημερινός άνθρωπος από την μικρή του ηλικία ρίχνει το βάρος του σε τροφές που έχουν σαν βάση τα ζωικά λίπη και γενικότερα το κρέας καθώς και στα έτοιμα βιομηχανικά προϊόντα και τα κάθε είδους γλυκίσματα. Θα πρέπει λοιπόν να αλλάξει τις συνήθειές του, να βάλλει το μέτρο στη ζωή του και εμπλουτίσει τα γεύματά του με υγιεινά προιόντα , χορταρικά και φρούτα , που μπορούν να του δώσουν υγεία και μακροβιότητα. Στο τέλος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των ακροατών. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 με ομιλήτρια την κ. Βάνα Μπεντεβή, Φιλόλογο-Εκπαιδευτικό, Πρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αιγίου.
από: im-ka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.