HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πολιτιστικός οργασμός; Αυθόρμητες πρωτοβουλίες; Ή κάτι άλλο;

Σχετικά με την ανακοίνωση πρωτοβουλίας πολιτών Καλαβρύτων, σχετικά με την δημιουργία πολιτιστικού συλλόγου στην πόλη των Καλαβρύτων ( δ...

Σχετικά με την ανακοίνωση πρωτοβουλίας πολιτών Καλαβρύτων, σχετικά με την δημιουργία πολιτιστικού συλλόγου στην πόλη των Καλαβρύτων (δείτε εδώ), ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ριζική Ανατροπή», Λεωνίδας Βασιλόπουλος απαντά με "Λίγες σκέψεις, λίγα σχόλια και ευχές με ονοματεπώνυμο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Στην ανακοίνωση εκφράζει σκέψεις και ερωτηματικά σχετικά με τα πραγματικά κίνητρα της κίνησης αυτής. 
Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Βασιλόπουλου έχει ως εξής: 

Λίγες σκέψεις, λίγα σχόλια και ευχές με ονοματεπώνυμο
σχετικά με την πρόσκληση για δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου στα Καλάβρυτα, που φέρει την υπογραφή «Πρωτοβουλία Πολιτών»
Μετά από χρόνια πολιτιστικής απραξίας στα Καλάβρυτα, μετά την διάλυση των χορευτικών και την απενεργοποίηση της ΔΕΠΑΠΟΖ – έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για την ευθύνη της παρούσας Δημοτικής αρχής – κάτι άρχισε να κινείται. 
Ο θεατρικός όμιλος «Πάνος Μίχος» με την νέα διοίκηση, ξεκίνησε την προετοιμασία για ανέβασμα θεατρικής παράστασης.
Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου ανήγγειλαν την δημιουργία χορευτικών τμημάτων.
Και ξαφνικά έρχεται και η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Πολιτών»(;) που μιλά για πολιτιστική αναβάθμιση με χορευτικά, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. 

Πολιτιστικός οργασμός; Αυθόρμητες πρωτοβουλίες; Ή κάτι άλλο;
Αμέσως μετά τη ανακοίνωση των συλλόγων γονέων  για τη δημιουργία χορευτικών, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Χρύσα Παπαδάτου, ζήτησε να μην αρχίσουν τα χορευτικά για θα φτιάξουμε, όπως είπε, πολιτιστικό σύλλογο που θα τα αναλάβει αυτός..
Τα ερωτήματα  αυτονόητα.
Τώρα που κάτι άρχισε να κινείται, γιατί τόση πρεμούρα από την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου για τη δημιουργία «καθαρά ανεξάρτητου συλλόγου» 
Γιατί η «Πρωτοβουλία Πολιτών» νοιώθει την ανάγκη να γράψει ότι ο νέος σύλλογος θα είναι «ανεξαρτήτου πολιτικού χρώματος – κόμματος, καθαρά ανεξάρτητος», και ακόμη ότι  θα έχει «καταστατικό, Α.Φ.Μ. εκλογές και Διοικητικό Συμβούλιο». Σε αντιδιαστολή με ποιόν;
Σε ποιο θεατρικό θα συμμετέχουν οι Καλαβρυτινοί. Στο καινούργιο ή στον "Πάνο Μίχο" . Τα παιδιά που θα χορεύουν.
Γιατί η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Χρύσα Παπαδάτου ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου συλλόγου και ηγείται της δημοσιοποίησης της «πρωτοβουλίας πολιτών».
Τελικά είναι μια αυθόρμητη ενέργεια ή μήπως η προσπάθεια δημιουργίας ενός Λαζουρικού (ας μου επιτραπεί η έκφραση) πολιτιστικού συλλόγου στην πόλη των Καλαβρύτων, με προφανείς σκοπούς.  
Αν είναι μια υγιής και αυθόρμητη πρωτοβουλία πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι και να ευχηθούμε τα καλλίτερα. Αν είναι μια μικροκομματική και  στενόμυαλη τακτική, τότε …
Λεωνίδας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Με το συνδυασμό « Ριζική Ανατροπή»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.