HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρόσκληση δημιουργίας πολιτιστικού συλλόγου πόλης Καλαβρύτων

Με πρωτοβουλία πολιτών της πόλης των Καλαβρύτων με σκοπό την πολιτιστική δραστηριότητα και με γνώμονα την πολιτιστική αναβάθμιση της πό...

Με πρωτοβουλία πολιτών της πόλης των Καλαβρύτων με σκοπό την πολιτιστική δραστηριότητα και με γνώμονα την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης, δημιουργείται ένας νέος πολιτιστικός φορέας. Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί στις 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6μμ στην αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων. 
Η Ανακοίνωση - Πρόσκληση έχει ως εξής:  
MIA  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ … ΜΙΑ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,  ΓΙΑ  ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ……ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ.
ΕΝΑΝ   ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ  - ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ… ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  (ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-Α.Φ.Μ.-ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ).
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΧΟΡΩΔΙΑ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ…
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 6:00 μμ  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.