HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Οικολόγοι Πράσινοι: "Αποχαιρετούμε το συναγωνιστή μας Νίκο Τζένο"

2os από αριστερα ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΟΣ με συνυποψηφίους - εκλογές 12 Οι Οικολόγοι Πράσινοι Δυτικής Ελλάδας και η Οικολογική Δυτική Ελλάδα...

2os από αριστερα ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΟΣ με συνυποψηφίους - εκλογές 12


Οι Οικολόγοι Πράσινοι Δυτικής Ελλάδας και η Οικολογική Δυτική Ελλάδα αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον ΝΙΚΟ ΤΖΕΝΟ, το συμπολίτη, το νομικό, τον συναγωνιστή, τον άνθρωπο, το φίλο.
Ο θάνατός του ήλθε από ένα παράξενο παιχνίδι της τύχης την Ημέρα της Ευρώπης, η ενοποίηση της οποίας σε ομοσπονδιακή αλλά και βιώσιμη οικονομικά, κοινωνικά και οικολογικά προοπτική, υπήρξε μια από τις θεμελιώδεις ιδέες που υπηρέτησε σταθερά, με ανιδιοτέλεια και παρρησία.
Ενεργός πολίτης, εραστής του ορθού και κριτικού λόγου, αμετακίνητος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολέμιος της βίας από όπου και αν προερχόταν, όποια δικαιολόγηση και αν επικαλούνταν, βαθιά προσηλωμένος στις δημοκρατικές και οικολογικές αρχές αφήνει πίσω του σημαντικό πνευματικό και πολιτικό έργο.
Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από διακριτές για τον τόπο του, τα Καλάβρυτα και την Αχαΐα θέσεις αλλά και δεν δίστασε να μπει στη δεύτερη γραμμή στηρίζοντας ιδέες και όχι πρόσωπα.
Συνεισέφερε ουσιαστικά στο οικολογικό κίνημα τόσο με την μαχητική του αρθρογραφία, τη συμμετοχή του σε πανελλαδικά όργανα του χώρου της πολιτικής Οικολογίας , όσο και την πάντα διακεκριμένη και πολύτιμη υποψηφιότητά του σε βουλευτικές και ευρωπαϊκές εκλογές,
Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας φίλε, οι ιδέες που υπηρέτησες δεν θα μείνουν χωρίς υπερασπιστές.
Η Περιφερειακή Γραμματεία Δ. Ελλάδας των Οικολόγων Πράσινων
Η περιφερειακή παράταξη ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.