HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σχόλιο – απάντηση του Γ. Κοσμά στον Δ. Τριανταφυλλόπουλο

Σχόλιο – απάντηση, για τη φωτογραφία κατάθεσης στεφάνου από τον κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, του Γεωργίου Κοσμά, Δικηγόρου παρ’ Αρείω ...

Σχόλιο – απάντηση, για τη φωτογραφία κατάθεσης στεφάνου από τον κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, του Γεωργίου Κοσμά, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, επίτιμου προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, πρώην Κοινοτάρχη της τέως Κοινότητας Λυκούριας Καλαβρύτων και Δημοτικού Συμβούλου – υποψηφίου Δημάρχου του τέως Δήμου Κλειτορίας.
-------------------
Αξιότιμε κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλε, Πολιτευτή Αχαΐας.
Στην ήδη αναρτημένη απάντησή σας προς τον κ. Γ. Παπαδημητρόπουλο, Στρατηγό - επ. Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., έχετε συμπεριλάβει φωτογραφία σας με τη λεζάντα : «φωτό από την κατάθεση στεφάνου στην Χελωνοσπηλιά Μαζείκων».
Θα έπρεπε, όμως, κ. Τριανταφυλλόπουλε, και συγχωρέστε με, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, προς αποφυγή παρεξηγήσεων στην τοπική Κοινωνία, στην οποία αναφέρεται η φωτογραφία. Τούτο διότι :
1) Η Χελωνοσπηλιά δεν είναι «των Μαζείκων», αλλά της Λυκούριας. Ανήκει στην Κτηματική Περιφέρεια της τέως αυτοδιοικητικής Κοινότητας Λυκούριας, νυν της Τ.Κ. Λυκούριας της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
Επιπλέον, η Επέτειος της 16ης Μαρτίου 1821, καθιερώθηκε να γιορτάζεται στη Χελωνοσπηλιά, εδώ και 50 χρόνια, από τον Σύλλογο Λυκουριωτών της Αθήνας και από την Κοινότητα Λυκούριας.
2 ) Η φωτογραφία σας, απεικονίζει την κατάθεση στεφάνου από εσάς, όχι στο Μνημείο της Χελωνοσπηλιάς στη Λυκούρια, αλλά στο Μνημείο της Φροξυλιάς στην Τ.Κ. Τουρλάδας της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων. Ειρήσθω εν παρόδω ότι στη φωτογραφία φαίνεται και ο υπογράφων (καθότι παρέστην εκεί), παραδίπλα από τον τότε πρόεδρο του Συλλόγου Τουρλαδαίων κ. Παναγιώτη Σπυρ. Αναγνωστόπουλο και πίσω από τον αριστερό ώμο του τελετάρχη, που είχε ορίσει ο τέως Δήμος Κλειτορίας, για την εκδήλωση.
Ευχαριστώ πολύ
4 Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.