HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Παπαδημητρόπουλος:Το αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας και μια απάντηση

γράφει ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ Γιώργος Αλεξ. Παπαδημητρόπουλος Είδα μαι ανάρτηση στο σάϊτ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS του φίλου μου και συμπατρ...

γράφει ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ
Γιώργος Αλεξ. Παπαδημητρόπουλος
Είδα μαι ανάρτηση στο σάϊτ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS του φίλου μου και συμπατριώτη μου Νίκου Κυριαζή, που και εμένα με φιλοξενεί, κάθε μήνα, με πέντε – έξι αράδες που γράφω, πάνω σε τρέχοντα θέματα. Η ανάρτηση έγινε από κάποιον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Αχαΐας, ονόματι Τριανταφυλλόπουλος και λίγο – πολύ ενημέρωνε την Καλαβρυτινή επαρχία, ότι με δικές του ενέργειες δεν καταργήθηκε η Αστυνομία των Μαζεϊκων.
Δεν θα αμφισβητήσω τις ενέργειές του και την αλήθεια αυτών, όμως ο κύριος πολιτευτής έπρεπε να γνωρίζει, ότι πολλοί Καλαβρυτινοί και Μαζιώτες, είχαν φροντίσει πριν από αυτόν για την Αστυνομία του τόπου τους και έπρεπε να είναι φειδωλός στην αλήθεια.
Προσωπικά, πέραν των άλλων συμπατριωτών μου, με συνεχείς οχλήσεις του τότε Προέδρου της Παγκαλαβρυτινής, Δικηγόρου και πρωτοκλασσάτου αυτοδιοικητικού παράγοντα του πρώην Δήμου Κλειτορίας που για τους λόγους αυτούς γνωρίζει καλά την μεγάλη παραβατικότητα της περιοχής.
Σας ενημερώνω κύριε Τριανταφυλλόπουλε μιας και αναφέρεσθε στον κύριο Δένδια η ΕΛΑΣ θα τον «πληρώνει» για πολλά χρόνια, με τα τερατουργήματα – νομοθετήματά του, τα οποία ορθά κατήργησε ο αντικαταστάτης του.
Κύριε Τριανταφυλλόπουλε, οι συμπατριώτες μου γνωρίζουν ότι υπήρξα και είμαι πολέμιος των νομοθετημάτων «Καποδίστριας» και «Καλλικράτης», διότι διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας και τα Καλάβρυτα και η επαρχία το ένιωσαν περισσότερο, όταν φεύγουν από την πόλη, Εφορία, ΙΚΑ και όλες οι άλλες υπηρεσίες πούδιναν ζωή στην πόλη και την επαρχία, για να έρθουν στο Αίγιο.
Δεν έχω τίποτα με την την πόλη του Αιγίου, ίσα – ίσα που την τιμώ, γιατί από το «Βουλωμένο» έφυγα, για να γίνω πολισμάνος, έχω στο Αίγιο επιφανείς συγγενείς τους Τραγέους, Καραντωναίους, Λετσέους και πολλούς άλλους, δεν σας είδα όμως πουθενά κύριε Τριανταφυλλόπουλε στην ερήμωση των Καλαβρύτων να διαμαρτύρεσθε κατά του Στουρνάρα για την Εφορία φερ’ ειπείν, αν κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη.
Δεν είναι δυνατόν κύριε Τριανταφυλλόπουλε να ενδιαφέρεσθε, για τα Μαζέϊκα πολύ περισσότερο από έναν γνήσιο Καλαβρυτινό πούχει ζήσει εκεί και έχει «φάει» την Αστυνομία με το κουτάλι και ξέρει ποια είναι τα προβλήματα του τόπου του. Μέχρι προχθές αρθρογράφισα κατά του κυρίου Δένδια για την κατάργηση του ιστορικού Α/Τ Ακροπόλεως.
Κύριε Τριανταφυλλόπουλε, ότι κάνω για την γενέτειρά μου, δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν να μου πει ευχαριστώ και να με ψηφίσει, γιατί είμαι ελεύθερος άνθρωπος, σεις είστε πολιτευτής και έχετε ανάγκη τα «ψηφαλάκια» και εν όψει επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Τελειώνοντας κύριε Τριανταφυλλόπουλε σας δηλώνω, ότι δεν αντιδικώ μαζί σας και δεν πρόκειται προσωπικά να δώσω καμιά συνέχεια στο θέμα, όλοι μαζί σώσαμε τα Μαζέϊκα, και όχι μόνο εσείς. Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ειλικρινά σας εύχομαι καλή επιτυχία, για να μπει και κανένας νέος στη Βουλή.
Το «εγώ» κύριε Πολιτευτά, η Ελλάδα το πλήρωσε, το «εμείς» σπάνια το χρησιμοποίησε, γι’ αυτό φτωχύναμε.

Γιώργος Αλεξ. Παπαδημητρόπουλος
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ
από το Σκεπαστό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.