HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απάντηση Δημ.Τριανταφυλλόπουλου στον κ. Γ.Παπαδημητρόπουλο, Επ.Υπαρχηγό ΕΛ.ΑΣ.

φωτό: Από τη κατάθεση στεφάνου  στην Χελονοσπηλιά των Μαζείκων Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Καλαβρυτινού Επιτίμου Αρχηγού τη...

φωτό: Από τη κατάθεση στεφάνου 
στην Χελονοσπηλιά των Μαζείκων
Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Καλαβρυτινού Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Γιώργου Παπαδημητρόπουλου, την οποία δημοσίευσε ως όφειλε το KΑΛΑΒΡΥΤΑNews.com (στις 26/10/2014) κι αφορούσε στην Ανακοίνωση του Πολιτικού μου Γραφείου (στις 22/10/2014) για την απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια, να μην κλείσει τελικά το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, θεωρώ απόλυτη υποχρέωσή μου να τονίσω και να ξεκαθαρίσω τα εξής:

- Στην προσωπική μου δήλωση - που ελπίζω να μην ανέγνωσε βιαστικά ή αποσπασματικά ο κ. Παπαδημητρόπουλος - αναφέρω κατά λέξη:"Όσα πολιτικά πρόσωπα, επιφανείς ντόπιοι αλλά και θεσμικοί φορείς πιστέψαμε και παλέψαμε για την αποτροπή κλεισίματος του Α.Τ Κλειτορίας, απλά καταφέραμε ν' απαλλάξουμε την ορεινή αυτή περιοχή της Αχαΐας από καθημερινά προβλήματα, από κακοποιά στοιχεία και κυρίως από τη μη αστυνόμευση, από την έλλειψη πρόληψης κι αδιάλειπτης προστασίας". Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει πουθενά το..."με δικές μου ενέργειες δεν καταργήθηκε η Αστυνομία των Μαζεϊκων", που φαίνεται να κατάλαβε και να ενοχλήθηκε γι' αυτό! Επιπλέον, γίνεται αντιληπτό πως από την αρχή που ξέσπασε το επίμαχο θέμα και στην πορεία ενασχόλησης μου, ήσαν πάντα σε γνώση μου πολλές παρεμβάσεις για την αποτροπή της απόφασης της πρώην πολιτικής ηγεσίας του αρμοδίου Υπουργείου. Ακόμα και ισχυρές υπεραντλαντικές παρεμβάσεις έγιναν επ' αυτού στον σημερινό Υπουργό...ας το γνωρίζει κι αυτό, όπως κι εγώ! Κάποιοι πιστέψαμε πάντως όταν άλλοι το απέκλειαν και θεωρούσαν το ζήτημα χαμένο, ακόμα και συνάδελφοι μου!
- Ως πολιτευόμενος στην Αχαΐα και παρότι Αιγιώτης, τιμούμαι από τους συντοπίτες μου Κλειτορίτες και μάλιστα μέσα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.Πάντα είμαι παρόν στην περιοχή και με πάμπολλες παρεμβάσεις εκεί που πρέπει κι όσο μπορώ. Σαφέστατα βέβαια, ο ντόπιος, ο Καλαβρυτινός έχει πιο πηγαίο ενδιαφέρον για τα μέρη του,ωστόσο αυτό δεν μπορεί ν' αφήνει αδιάφορα, πολιτικά πρόσωπα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο για παράδειγμα, πως επί θητείας μου στο Υπουργείο Τουρισμού, στην Κλειτορία κι όχι στο Αίγιο υπέγραψα χρηματοδότηση τουριστικής προβολής, όπως και παρεμβάσεις ανάπτυξης, π.χ στον Ποταμό "Λάδωνα"! Παρομοίως το 2005, οι συντονισμένες μας ενέργειες με τοπικούς φορείς για την τηλεοπτική κάλυψη της περιοχής εστέφθη με επιτυχία. Θέλω να πιστεύω ότι ως Βουλευτής θα μπορέσω να κάνω πιο πολλά...
- Το ενδιαφέρον μου και η παρέμβασή μου για τη μη μεταφορά της Εφορίας Κλειτορίας ήταν άμεση προ διετίας, αλλά η όλη προσπάθεια ναυάγησε ελέω "μνημονίου". Παλιότερα όμως και συγκεκριμένα επί Υπουργίας Αλογοσκούφη με κοινές μας προσπάθειες, το "λουκέτο της ΔΟΥ" είχε αποτραπεί ουκ ολίγες φορές κι αυτό το γνωρίζουν αιρετοί και υπηρεσιακοί εκεί!
Σε ό,τι αφορά την - εκ μέρους του αξιότιμου κ. Παπαδημητρόπουλου - αντίληψη των πολιτικών πραγμάτων, ότι δηλαδή "όλα γίνονται από μένα γιατί έχω ανάγκη από ψηφαλάκια", θα ήθελα να του υπενθυμίσω πως στην πολιτική...οι πολιτικοί κρίνονται και αναδεικνύονται μέσω της ιερής ψήφου των πολιτών και μόνο έτσι.
Τέλος, ως γόνος Αστυνομικού - Υψηλόβαθμου μάλιστα - θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στο χώρο της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικά στο πρόσωπο του Επιτίμου Αρχηγού της κ. Παπαδημητρόπουλου, στον οποίο εύχομαι να δείχνει πάντα ανθρώπινα το ενδιαφέρον του για τον τόπο του , συμβουλεύοντάς μας, με την εμπειρία του και την ανιδιοτελή βούλησή του.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
...Ο "κάποιος Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Αχαΐας, ονόματι Τριανταφυλλόπουλος"...κατά τον κ. Παπαδημητρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.