HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η πρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη στα Καλάβρυτα στην εκδήλωση του ΣΕΠΟΚΕ

Στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, βρίσκεται ξανά η Άννα Μαρία Μπότσαρη, για την μοναδική εκδήλωση “ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ”: Σήμερα Τετάρτη 24 Σ...

Στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, βρίσκεται ξανά η Άννα Μαρία Μπότσαρη, για την μοναδική εκδήλωση “ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ”: Σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30, στο Γήπεδο Καλαβρύτων, σε ειδική ευμεγέθη σκακιέρα γηπέδου, θα αντιμετωπίσει επιλεγμένη ομάδα από νεαρές και νέους σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ. "Πιόνια", θα αποτελέσουν μαθήτριες και μαθητές ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες. Είναι μια εκδήλωση του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ενός Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, σε Συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαβρύτων και υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.
Κατά την διάρκει της εκδήλωσης, θα τιμηθούν συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί (αλφαβητικά: Θεοδόσης Παναγόπουλος – Χρίστος Φωτεινόπουλος – Θεόδωρος Χαλμούκης) που εμπράκτως έχουν βοηθήσει όχι μόνον το Ζατρίκιο, αλλά και τον Πολιτισμό γενικότερα.
ΜΜΕ, Μαθητές και κόσμος, αναμένεται να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
Η παρακολούθηση και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη (δωρεάν).
Τα Μαρτυρικά και Ηρωικά Καλάβρυτα, πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά, στον τομέα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, με μια φαντασμαγορική κοινωνική εκδήλωση.
Η πολυπρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη, πρωτοεπισκέφθηκε τα Καλάβρυτα το 1995, στην τελική φάση του Ομαδικού Κυπέλλου στο Σκάκι. Έκτοτε, πρωταγωνιστούσε σε πολλές εκδηλώσεις του ΣΕΠΟΚΕ, όπως Διεθνή Τουρνουά και Πρωταθλήματα Κορυφαίων Σκακιστών, με ξεχωριστή έως και σήμερα στιγμή την επίτευξη Παγκοσμίου Ρεκόρ Γκίνες, πάντα στα Καλάβρυτα. Αναντικατάστατο Μέλος και Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος στο σκάκι για τριάντα (!!!) ολόκληρα χρόνια, έχει έως σήμερα κερδίσει σχεδόν τα πάντα, φέρνοντας στην πατρίδα μας ξεχωριστές διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και σε Σκακιστικές Ολυμπιάδες. Κατά την άφιξή της, δήλωσε λάτρης των Καλαβρύτων και εξέφρασε στον Πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Νικόλα Ραζή τα συγχαρητήριά της για τα πολυσχιδή και εξαίσια επιτεύγματα του Ομίλου, τονίζοντας μάλιστα τον απόλυτο θαυμασμό της και για την τόσο ξεχωριστή σημερινή εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.