HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ντόπινγκ «χτύπησε» και τον Μπολτ

Θετικός σε ντόπινγκ βρέθηκε ο συμπατριώτης του, μέλος της σκυταλοδρομίας 4Χ100, Νέστα Κάρτερ, με αποτέλεσμα ο τζαμαικανός σούπερ σταρ των...

Θετικός σε ντόπινγκ βρέθηκε ο συμπατριώτης του, μέλος της σκυταλοδρομίας 4Χ100, Νέστα Κάρτερ, με αποτέλεσμα ο τζαμαικανός σούπερ σταρ των σπριντ να αναγκάζεται να επιστρέψει το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο.

Ο Κάρτερ είχε βρεθεί θετικός στην απαγορευμένη διεγερτική ουσία Μεθυλεξαμίνη, στο πλαίσιο επανελέγχων ντόπινγκ που διενεργήθηκαν σε 454 δείγματα από τους αγώνες του Πεκίνου.

Σε πρώτο βαθμό η ΔΟΕ είχε τιμωρήσει την ομάδα της Τζαμάικα με ακύρωση.

Η δικαίωση δεν ήρθε όταν ο Κάρτερ προσέφυγε στο CAS κι έτσι όλη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Μάικλ Φρείτερ και Ασάφα Πάουελ, καλούνται να επιστρέψουν το μετάλλιο που είχαν κατακτήσει.

Ωστόσο ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έδειξε να αποθαρρύνεται, παρόλο που χάνει το ρεκόρ του. Να σημειωθεί ότι πλέον θα έχει στη συλλογή του 8 και όχι 9 χρυσά μετάλλια.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται, αλλά στο τέλος της ημέρας η χαρά της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στη σκυταλοδρομία το 2008 στο Πεκίνο μαζί με τους συναθλητές μου θα μείνει για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.