Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 39χρονος διαπληκτίστηκε με 29χρονο και πυροβόλισε στον αέρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Από τους αστυνομικούς...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών,  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος διέθετε προς πώληση, σε υπαίθριο χώρο, (400) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και δέκα (10) συσκευασίες καπνού των πενήντα (50) γραμμαρίων.
Ο δράστης στη θέα αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τα λαθραία καπνικά προϊόντα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός διότι έπειτα από διαπληκτισμό με 29χρονο ημεδαπό, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα, ενώ παράλληλα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και (34) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, που κατείχε παράνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.