HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ: Συνεχίζονται τα Έργα υποδομής και βελτίωσης (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης στο Πλανητέρο . Αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκαν εργασίες διάνοιξης και τσιμεντόστρωσης του δρόμου πίσω ...

Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης στο Πλανητέρο. Αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκαν εργασίες διάνοιξης και τσιμεντόστρωσης του δρόμου πίσω από το κοινοτικό κτήριο προκειμένου να διέρχονται τα αυτοκίνητα από το πίσω μέρος και όχι από την πλατεία που είναι η παιδική χαρά, και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος .
Ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Πλανητέρου κος Απόστολος Παπαϊωάννου σε ανακοίνωσή του δηλώνει:  Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ Γιώργο Λαζουρά, τον Αντιδήμαρχο κ Βασίλη Καρρά ,και την Ένωση Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων που με την συνεργασία όλων είχαμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μας:
Χαράλαμπος Καραχάλιος του Παύλου, Γιώργος Μηλιτσόπουλος του Κων/νου, Χαρίτος Χριστόπουλος του Γεωργίου, Χαράλαμπος Καραχάλιος του Αθανασίου, Ευάγγελος Μητσόπουλος του Γεωργίου, και Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος του Κων/νου που με προσωπική εργασία, αφιλοκερδώς ήρθαν και σοφάτισαν το τοιχίο που βρίσκετε στο πίσω μέρος του Κοινοτικού Κτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.